Μετάβαση στο περιεχόμενο

geotzo

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Καλησπέρα σε όλους και πάλι ένα μεγάλο μπράβω για το εξαίρετο φόρουμ, θα ήθελα κάποιες γνώμες για την εγκατάσταση θέρμανσης σε μονοκατοικία. Το σπίτι βρήσκεται σε τρια επίπεδα και είναι 185τ.μ. Εδώ και καιρό έχει τοποθετηθεί ενδοδαπέδια θέρμανση και μένει το λεβητοστάσιο. Αυτό θα λειτουργίσει με αέριο. Από τις προσφορές που έχω πάρει, κάποιοι μου προτείνανε επιτοίχιο λέβητα με μποιλερ (μιας και θα μπεί και ηλιακός τύπου πάνελ στη στέγη). Μπορεί ένας επιτοίχιος να ανταπεξέλθει άνετα στις ανάγκες μιας μονοκατοικίας τριών επιπέδων, όταν αυτός θα βρήσκται στο υπόγειο, όπου και ο χώρος λεβητοστασίου; Υπέρ και κατά, σε σχέση με μια λύση επιδαπέδιου λέβητα; Τέλος, αξίζει ένας συμπίκωσης για τα τετραγωνικά μου; Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.
  2. Καλησπερα σε όλους, κατασκευάζω μια μεζονέτα και σκέφτομαι να τοποθετήσω τσιμεντένιο δάπεδο αντί πλακιδίων, στους κοινόχρηστους χώρους. Έχω δει παρόμοιες κατασκευές με πολύ καλό αισθητικό αποτέλεσμα σε άλλες κατοικίες και περιοδικά. Γνωρίζει κάποιος που πρέπει να απευθυνθώ για τέτοιες εφαρμογές; Όπου ρώτησα δεν ήξεραν να μου πουν ποιος ανέλαβε την κατασκευή. Ακόμα, σε δύο συνεργεία βιομηχανικού μπετόν, που ρώτησα, μου είπαν ότι δεν έχουν τοποθετήσει εντώς κατοικίας, κάτι ανάλογο. Θα πρέπει η κατασκευή να γίνει με προσοχή στη λεπτομέρεια και όχι σαν να είναι κάποιο πάτωμα σε γκαράζ. Φαντάζομαι ότι θα πρέπει να περστεί και με κάτι για να μην τρίβεται. Το ότι θα μπει ενδοδαπέδια θα δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα; Ευχαριστώ πολύ, Γιώργος
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.