Μετάβαση στο περιεχόμενο

MargaritaG

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. @ΚΑΝΑ Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Αν έχει συνταξιοδοτηθεί ο τότε επιβλέπων μηχανικός, θα μπορούσε να το αναλάβει ένας οποιοσδήποτε άλλος; Επίσης στην περίπτωση ενοποίησης των ηλ. εγκαταστάσεων αυτό σημαίνει πως θα πρέπει υπάρχει ένας ηλεκτρικός πίνακας και για τους δύο ορόφους ή όχι απαραίτητα; Ρωτάω επειδή οι 2 όροφοι δεν επικοινωνούν εσωτερικά μεταξύ τους.
  2. Καλησπέρα σας, Θα χρειαζόμουν τα φώτα σας στην παρακάτω υπόθεση . Σε ΟΑ του 1990 για διώροφη κατοικία (στο κτηματολόγιο δηλωμένη ως ένα ακίνητο με έναν αριθμό κτηματολογίου) οι εργασίες ολοκληρώθηκαν αρχικά μόνο για τον 1ο όροφο (συμπεριλαμβανομένης της ηλεκτροδότησης). Με αναθεώρηση της ΟΑ το 2001 ξεκίνησαν οι εργασίες στο ισόγειο. Τι διαδικασία χρειάζεται να ακολουθήσω για να κάνω αίτηση ηλεκτροδότησης για το ισόγειο? Χρειάζεται η βεβαίωση σύνδεσης με τα δίκτυα κοινής ωφέλειας? Μιας και η κατοικία φαίνεται ως ένα ακίνητο θα πρέπει το ισόγειο να έχει ξεχωριστή παροχή, δηλαδή να κάνω αίτηση αρχικής σύνδεσης με το δίκτυο της ΔΕΗ? Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.