Μετάβαση στο περιεχόμενο

margarita_3

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Το διαμέρισμα του κακού (χωρίς εισαγωγικά) βρίσκεται στο ισόγειο. Ο ηλιακός βρίσκεται στην προβολή του περιγράμματος του διαμερίσματός του στην ταράτσα, δηλαδή στην οροφή την δική μου.
  2. Και οι υπόλοιποι συνιδιοκτήτες έχουν την ίδια γνώμη με εμένα. Δεν υπάρχει καταστατικό πολυκατοικίας. Πώς θα στηρίξουμε τις ενέργειές μας τεχνικά και δικαστικά;
  3. ΄Eχω βγάλει φωτογραφίες, παρόλο που με κατηγόρησαν ότι πρόκειται για προσωπικά δεδομένα. Όλοι παρεξηγήθηκαν από τον θερμοσίφωνα ως τον τελευταίο ανθυπομάστορα.
  4. Καλησπέρα σας, Χωρίς έγκριση και ενημέρωση εμάς των υπόλοιπων ιδιοκτητών, ο ιδιοκτήτης και ο ενοικιαστής ενός εκ των διαμερισμάτων του διωρόφου (4 διαμερίσματα σύνολο) τοποθέτησαν πραξικοπηματικά ηλιακό θερμοσίφωνα στην ταράτσα και χωρίς να είναι επαγγελματίες οι ίδιοι. Ταράτσα στην οποία είχαμε κάνει στεγάνωση πρόσφατα. Η αστυνομία μάς είπε ότι δεν χρειάζονται άδεια και τους επέτρεψε να τελειώσουν τη… δουλειά, η οποία είναι γεμάτη κακοτεχνίες (τρύπησαν κατευθείαν στεγάνωση και πλάκα, τρύπησαν το συμπαγές μπετόν του στηθαίου (για να μην ξοδέψουν μερικά μέτρα σωλήνα παραπάνω για να αποφύγουν το τρύπημα του στηθαίου, έβαλαν νάυλον σακούλες αντί μονωτικού στις τρύπες του στηθαίου, και έφεραν ένα δυσανάλογα μεγάλο θερμοσίφωνο, μάλλον …για να πάρουν περισσότερη επιδότηση; Και τώρα θα περιμένουμε να χορέψουμε το χορό της βροχής που οσονούπω έρχεται... Τι μπορεί να κάνει κανείς σε αυτές τις περιπτώσεις; Κανονισμός πολυκατοικίας δεν υπάρχει, καθότι ήταν οικογενειακό το διώροφο πλην του τέταρτου διαμερίσματος που ανήκει στον δράστη. Προηγούμενη ενημέρωσή μας δεν υπήρχε. Τι μπορεί να γίνει από δω και πέρα; Μπορούμε με κάποιον τρόπο να τον αναγκάσουμε να διορθώσει τις κακοτεχνίες; Μπορεί να το αναλάβει κάποιος μηχανικός; Τι συμβαίνει, πώς μπορεί να αντιμετωπίσει κανείς αυτήν την κατασκευή και τον τρόπο που την επέβαλε; Περιμένω την γνώμη σας. Σας ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.