Μετάβαση στο περιεχόμενο

Efis

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Σας ευχαριστώ πολύ, αυτό θα κάνω. Υ.Γ τίτλος κτήσης και ο δικός μου μηχανικός έβγαλαν 101,16... Οπότε θα είναι η στρογγυλοποίηση που αναφέρετε....
  2. Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, έχει έρθει ο μηχανικός της τράπεζας και όλα τα έγγραφα έχουν εκδοθεί με 101,16 ενώ στο κτηματολόγιο γράφει 101. Από την τράπεζα του είπαν πως αυτό πρέπει να διορθωθεί.... είμαστε ένα βήμα πριν τα συμβόλαια....
  3. Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά, Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε ποια είναι η διαδικασία για να διορθωθούν τα τετραγωνικά στο κτηματολόγιο. Το διαμέρισμά μου είναι 101,16 τετραγωνικά μέτρα και στο συμβόλαιο αλλά και στο ε1. όταν ήρθες το όνομά μου το ακίνητο πήγα το συμβόλαιο για να κάνω τη μεταγραφή και λογικά εκεί έγινε το λάθος και σημειώνουν 101 τετραγωνικά. Τώρα που θέλω να το πουλήσω φαίνεται αυτό το λάθος και χρειάζεται να διορθωθεί.(έτσι ειπαν απο την τράπεζα διότι ο αγοραστής θα το αποκτήσει μέσω δανείου). Γνωρίζει κάποιος τη διαδικασία αν μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά κάποια αίτηση ή αν πρέπει να πάμε οπωσδήποτε από κοντά και αν είναι σύντομο ώστε να προχωρήσει η διαδικασία. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  4. Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Όπως διάβασα σε κάποια σχόλια με το έγγραφο από την Δ.ΥΠ.Α δεν προκύπτει πρόστιμο. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
  5. Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ψάχνω να βρω εδώ στην Πάτρα κάποιον ώστε να μπορέσει να το διεκπεραίωση το συντομότερο δυνατό.
  6. Καλησπέρα σας, σκοπεύω να το πουλήσω. Σας ευχαριστώ για την απάντηση.
  7. (Μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. Pavlos 33) Καλησπέρα σας, είμαι ιδιώτης και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με εργατική κατοικία στην Πάτρα με άδεια του 1985 και σφραγίδα πάνω στα έγγραφα 1995 ( έχω διαβάσει και τις 15 σελίδες εδώ στο φόρουμ)και σε κάποιες περιπτώσεις βλέπω ότι δεν χρειάζεται να πληρώσουμε κάποιο πρόστιμο αφού υπάρχει αντικατοπτρισμός (που σημαίνει ότι έγινε πριν το παραλάβουμε) ενώ εσείς μας λέτε πως πρέπει να πληρώσουμε πρόστιμο. Τελικά τι ισχύει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.