Μετάβαση στο περιεχόμενο

Dearangelo

Members
  • Περιεχόμενα

    30
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

File Comments δημοσιεύτηκε από Dearangelo

  1. Ευχαριστώ πάρα πολύ!

    ερώτηση:

    Πως αυτό το πρόγραμμα σχετίζεται με την Υ.Α. ΔΝΣγ/32129/ΦΝ466/16.5.2017 (ΦΕΚ Β 2519/20.7.2017) «Κανονισμός Προεκτιμώμενων Αμοιβών μελετών και παροχής τεχνικών και λοιπών συναφών επιστημονικών υπηρεσιών», κατά τη διαδικασία της παρ. 8δ, του άρθρου 53 του Ν.4412/2016)

  2. συμπληρωσε τα πεδία, μετα πήγαινε στην "σύμβαση έργου" και πατα το "pdf" θα πρέπει να σου δημιουργήσει ενα pdf αρχείο, με τα ονόματα των ιδιοκτητών, στον φάκελο απο τον οποίο τρέχει το εξελ.

    Για περισότερους απο έναν ιδιοκτήτες, επιλέγεις στην κάθε δήλωση, ένα όνομα απο το dropdown menu και αυτόματα, ότι έχεις καταχωρήσει στην αρχική σελίδα με τους ιδιοκτήτες, συμπληρώνεται στη δήλωση... μετα pdf και τα λοιπά όπως και στη σύμβαση, να σημειώσω πως η σύμβαση είναι μία για όλους...

    καλές δηλώσεις!

    ανεβάζω και μια πιο εξελιγμένη και νοικοκυρεμένη έκδοση του αλλα μπορεί και αυτή να περιέχει καποια λάθη... δεν φιλοδοξώ για κατι άλλο παρα ενα απλό ευχρηστο εργαλείο... για λιγότερο βαρετές διαδικασίς... χαχαχα.

    • Like 2
  3. Να προειδοποιήσω, ξέχασα να παραμετροποιήσω τον "αναδοχο μηχανικό" στην ανάθεση... και έχει ακόμα το πλήρες μου όνομα, θα το ετοιμάσω σύντομα και θα το ανεβάσω κι αυτο...διορθωμένο...

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.