Μετάβαση στο περιεχόμενο

Elina.An

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Εμπορία Δομικών Υλικών-Εξοπλισμού
  • Ειδικότητα
    Οικοδόμος

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Eυχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Θα προσπαθήσω να τα βάλω σε σειρά με νομικό σύμβουλο διαφορετικά θα φύγω.
  2. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση... Έχω κάνει προσπάθεια να βρω νομικό να ασχοληθεί με το θέμα, σε 2 που μίλησα μου ειπαν χωρίς καταστατικό και χιλιοστά δεν θα βγάλω άκρη καθώς δεν φαίνεται τι πληρώνει ποιος. Έχω μιλήσει και με εταιρείες κοινοχρήστων αλλά ουτε αυτοί ασχολουνται χωρίς καταστατικό.... Αν καποιος έχει να μου προτείνει **** Η αναζήτηση μηχανικών, επαγγελματιών και γενικώς πάροχων υπηρεσιών δεν επιτρέπεται σε θέματα του φόρουμ. To μήνυμά σου έχει τροποποιηθεί καταλλήλως. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ Pavlos33
  3. Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια που κάνετε στο φόρουμ! Χρειάζομαι την συμβουλή σας για το τι να κάνω.. Μένω εδω και 15 έτη σε οροφοδιαμέρισμα 2 ου ορόφου που έχω την υψηλή ψιλή κυριότητα. Η πολυκατοικία είναι 3όροφη οικογενειακή, στον 1ο όροφο μένει ο ένας αδερφός μου και στον 3ο όροφο ο άλλος μου αδερφος. Επίσης μένουν στο -1 ημιυπογειο οι γονείς μου του οποίου έχω πλήρη ιδιοκτησία. Η πολυκατοικία έχει ασανσερ και έρχονται κάθε μήνα για συντήρηση (δεν έχουμε όμως καταχωρημένη άδεια γιατι η εταιρεία ζητάει 800ευρω παρόλο που το φτιαξαμε πριν 4 έτη και μας έλεγαν περιλαμβάνεται η άδεια στην τιμή..τεσπα). Μέχρι πριν ένα χρόνο μοιραζομασταν τα κοινόχρηστα με την απλούστατη μέθοδο δια 4 όσα ειναι τα διαμερίσματα. Την σκάλα την καθαρίζαμε εναλλάξ ανα όροφος την δικη του. Επίσης εχουμε παρκινγκ πιλοτης που είναι μοιρασμένο προφορικά. Παρόλο που εχω ζήσει αρκετά χρόνια σε άλλες πολυκατοικιες και ζητούσα να φτιάξουμε καταστατικό πάντα η οικογένεια με καθησύχαζε λέγοντας μου πως εδώ δεν είμαστε ξένοι είμαστε όλοι μαζί δεν θα προκύψει πρόβλημα! Δυστυχώς πριν 1 χρόνο έχασα τον μπαμπά μου που ήταν ο διαχειριστής και έφτιαξε αυτή την πολυκατοικία με τα χέρια του.... Από τότε ο αδερφός μου στον 1ο όροφο άρχισε να μην πληρώνει τα κοινόχρηστα του ασανσερ με αφορμη οτι υπάρχει νομοθεσία που απαλλάσσει τον 1ο όροφο και πως δεν θα το χρησιμοποιεί. Χωρίς να ρωτήσει τους υπόλοιπους ιδιοκτήτες - ουτε καν την μητέρα μας- τηλεφώνησε στην εταιρεια του ασανσερ να του κλειδώσουν τον όροφο και πλέον τα χρήματα των κοινοχρήστων βγαίνουν δια 3 διαμερίσματα. Φυσικα όλα αυτα με μπακαλόχαρτο όχι με επίσημα έγγραφα χιλιοστών.Ο αλλος αδερφός του 3ου ορόφου γνωρίζει το παράνομο του θέματος αλλά τον φοβάται και δεν μιλάει... Θεώρησα υγιές να ψάξω την νομοθεσία και να του μιλήσω.... όμως η απάντηση ηταν πως θα κάνω ότι γουστάρω εγω και γιατι ανακατεύεσαι να μην σε νοιάζει. Δυστυχώς με έβρισε, με χτύπησε και έκανα άτακτη φυγή μην παθω τίποτα. Μήνυση δεν εκανα δυστυχως γιατι ο συγκεκριμενος ανθρωπος ειναι σωμα σφαλείας και μετα θα γίνει σερβιτόρος.... ασε που φοβαμαι μην μου κανει και άλλο κακό.... Ομως σε όλο αυτο ενεπλάκη και η μητερα μου ,λεγοντας μου πως κακώς ασχολήθηκα και επρεπε να χαρίσω τα λέφτα σα να τον κέρναγα ενα καφέ για να μην τσακωνόμαστε. Άλλωστε αδερφός είναι γιατι να μην των πληρώνω;;;οεο;; Εκτοτε αποφασισα να μην αναπληρώσω κοινοχρηστα. Δεν θα ξαναβάλω πετρελαιο, δεν θα ξανασχοληθω. Μπορουν να μου κανουν κατι; Οποιος με βοηθησει στην τρελα που ζω θα ειμαι ευγνώμων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.