Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μαριανθη Ν.

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. εχω την κάτοψη υπογείου που έχει κατατεθεί στην πολεοδομία και στην συμβολαιογράφο όπου αναγράφονται οι διαστάσεις 3,40*7,36=25τμ ο μηχανικος επιμένει οτι πρόκειται για παρακολούθημα και δεν είναι οι διαστάσεις του χώρου στάθμευσης αυτές και επομένως μπορεί να ορίσει δικές του.. εχω συμβόλαιο όπου ο χώρος στάθμευσης ορίζεται ως παρακολούθημα 25τμ χωρίς διαστάσεις και εχω και κάτοψη ορόφου όσο αναφορά μόνο το διαμέρισμα και τα λοιπά διαμερίσματα του ορόφου εχω γράψει αναλυτικά στο αρχικό μέιλ.
  2. (Έγινε μεταφορά στην ενότητα για ιδιώτες. Didonis) Καλησπέρα σε όλους, εχω ενα σοβαρο ζήτημα και θα ήθελα μια βοηθεια παρακαλω. αγόρασα πρόσφατα ένα διαμέρισμα και στα συμβόλαια η υπόγεια θέση στάθμευσης στην πολυκατοικια, ορίζεται ως παρακολούθημα και αναφέρει οτι είναι 25 τμ. χωρις ακριβείς διαστάσεις. απλα μόνο αυτό. το ίδιο αναγράφεται και στην πράξη οριζόντιας ιδιοκτησίας στο σχεδιο που είναι κατατεθημένο στην πολεοδομία αναφέρονται οι διαστασεις 3,40*7,36=25τμ επειδή υπαρχει αντιδικία με τον διπλανο, ο μηχανικός - κατασκευαστης θελει να κανει διαγραμμιση και να μου δωσει 2,40*4,50 λεγοντας μου οτι αν δεν συμφωνησω μπορει να κανει χωρις την σύμφωνη γνωμη μου, αναθεωρηση της αδειας ( δεν ξερω αν το λεω σωστα) και να μου δωσει οτι θελει αυτος πχ 2,25*4,50 το ελαχιστο δηλαδη γιατι λεει οτι προκειται για παρακολουθημα και αφου δεν εχει ορισει θεσεις μπορει να κανει οτι θελει. (θελει να ευνοηθεί ο διπλανος που ειναι συγενης του και βάσει σχεδιων η θέση σταθμευσης "πεφτει" αναμεσα στις κολωνες - ισχυρίζεται οτι εγιναν λάθος στα σχεδια- και να δώσει και σε αυτόν το ίδιο) ερωτησεις: μπορει να κανει αναθεωρηση χωρις την συμφωνη γνωμη μου? εχει προστιμο αυτο? η πολεοδομία μπορεί να κάνει διαγραμμιση και βάσει ποιων σχεδίων (ο ίδιος λεει οτι επειδη ειναι παρακολούθημα δεν μπορει) αλλος μηχανικός μπορεί να κάνει χαραξή? να σημειώσω οτι ο μισός χώρος απο τα 25 τμ προκειται για τον διαδρομο που πρεπει να μενει ελευθερος για την διέλευση των αυτοκινητων και παρ'ολα αυτα εγω για το χώρο αυτον πληρώνω κοινοχρηστα και ρευμα. μου λεει οτι ετσι ισχυει για όλους οταν προκειται για παρακολουθημα. θα ηθελα να μου πειτε τι να κανω γιατι νομιζω οτι θελουν να με κοροιδεψουν και να νομιμοποιησουν το λαθος τους εις βαρος μου καθως καταλαβαινουν οτι είμαι ανιδεη απο αυτά και δεν εχω τους πορους αλλα και την απαραιτητη οικογενειακη στηριξη για να υπερασπιστω τη θεση μου.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.