Μετάβαση στο περιεχόμενο

desperate

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Eυχαριστώ γαι την απάντηση. Θα μπορούσατε να αναφέρετε πιθανές εναλλακτικες λύσεις ? Μέχρι στιγμής η μόνες πρότασεις που έχω ακουσει είναι α. να ξηλώσω το μπανιο και να το κάνω απο την αρχή ή β. να περιμένω μέχρι να εμφανιστεί υγρασία και τότε "βλεποντας και κάνοντας"..... Καλή χρονιά να έχετε!!
  2. Μόλις παρέλαβα απο τον εργολάβο μου ένα διαμέρισματι που είχα αναθέσει για ανακαίνιση και συνειδητοποίησα οτι δέν εχει εφαρμόσει κάποιου είδου μόνωσης της ντουζιέρας κατω απο τα πλακάκια. Ισχυρίζεται οτι δεν υπάρχει λόγος και οι αρμοί κρατάνε το νερό και οτι σε όλα τα έργα που έχει κάνει δεν έχει υπάρξει πρόβλημα μέχρι τώρα. Προσωπικά, αισθάνομα ανήσυχη με την πιθανότητα δημιουργίας υγρασίας στο μπάνιο και στα γειτονικά διαμερίσματα. Απο την άλλη όμως, απαιτείται χρόνος, προσπάθεια και κόστος να γίνει η δουλεια απο την αρχή. Γνωρίζετε αν υπάρχει κάποια λύση για μόνωση πάνω απο τα πλακάκια? Το hyperdesmo πχ έχει καλά αποτελεσματα σε περίπτωση ταράτσας. Υπάρχει κάτι αναλογο για κλειστό και υγρό χώρο?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.