Μετάβαση στο περιεχόμενο

Dfalireas

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Και πάλι ευχαριστώ για την απάντηση. Ναι μου είπε ότι ο τρόπος είναι αν κάνουμε αναθεώρηση αδείας. Αυτό μπορώ να το κάνω. Ήθελα όμως και μια δεύτερη γνώμη από το forum. Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω τι ακριβώς περιλαμβάνει η αναθεώρηση αδείας, και πως μπορούν να μειωθούν τα τετραγωνικά όταν έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή με μπετό. Είναι όμως κάτι που καταλαβαίνω ότι πρέπει να συζητήσω εκτενέστερα με τον μηχανικό μου. Ευχαριστώ πολύ!
  2. Ευχαριστώ για την απάντηση. Ναι το υπέβαλα και μου έδωσε την ίδια απάντηση. Εννοείται ότι τον εμπιστεύομαι! Ο λόγος όμως που ρώτησα είναι ο εξής. Πολλοί μπορεί να έχουν στα σχέδια τους κάτι σαν και εμένα. Στην πορεία όμως το budget δεν τους βγαίνει, και δεν μπορούν να το υλοποίησουν. Δεν μπορεί να είμαι ο μοναδικός στην Ελλάδα που του συνέβει να πει ότι θα βάλει πέτρα και τελικά να μην μπορεί να την υλοποιήσει... Τι γίνεται λοιπόν? Δεν υάρχει άλλη λύση?
  3. (Μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. Pavlos 33) Καλησπέρα σας, θέλω να ρωτήσω το εξής. Έχω βγάλει οικοδομική άδεια με πέτρα στο σπίτι και ως εκ τούτου έχω κερδίσει κάποια τετραγωνικά. Όμως τώρα αντιμετωπίζω πρόβλημα κόστους. Αναρωτιέμαι λοιπόν αν μπορώ να μην βάλω πέτρα αλλά να επιλέξω κάποιο panel φυσικής πέτρας αντί για χτίσιμο πέτρας, από αυτά που πωλούνται στο εμπόριο, διότι είναι αρκετά πιο φθήνα (πάνω από 50%) σε σχέση με το χτίσιμο κανονικής πέτρας. Αν όμως το κάνω αυτό θα περάσει από τον ελεγκτή δόμησης, ή θα έχω πρόβλημα? Έχετε κάποια περίπτωση που να έχει συμβεί αυτό και τι έγινε τελικά? Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.