Μετάβαση στο περιεχόμενο

NEKS

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Σχετιζόμενα Επαγγέλματα
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Μπορείτε να μου πείτε τις διατάξεις έτσι ώστε να τις ψάξω και να δώ τι μπορεί να γίνει. Επίσης δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τον 4579/2020 και να νομιμοποιήσω.
  2. Στην κάτοψη του ισογείου δεν φαίνεται πουθενα σαν βεράντα όμως καλύπτεται από τους εξώστες των από πάνω ορόφων και δεν υπερβαίνει εξωτερικά την πρόσοψη της οικοδομής ούτε καθ ύψος ούτε κατά πλάτος. Μπορεί να γίνει κάτι. Το έχουν δει 2 μηχανικοί και μου έχουν πει 2 διαφορετικές γνώμες.
  3. (Μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. akis73) Καλημέρα Στο οίκημα που έχω στην κατοχή μου υπάρχει το εξής θέμα: Ενώ στους 2 από πάνω ορόφους και συνιδιοκτήτες των οριζόντιων ιδιοκτησιών αναγράφει ότι τα διαμερίσματα περιμετρικά περιβάλονται από εξώστες πράγμα που ισχύει στο διαμέρισμα του ισογείου ενώ υπάρχει εξώστης μικρός όχι περιμετρικά και χωρίς να βγαίνει εκτός των υπολοίπων εξωστών άνωθεν δεν αναγράφεται πουθενά στα συμβόλαιο λέει ότι περιμετρικά περιβάλεται απο το κοινόχρηστο χώρο της αυλής στο συμβόλαιο. Να σημειώσω ότι ο εξώστης εκεί υπάρχει από την κτίση του ισογείου και δεν είναι κλειστός απλός υπερυψωμένος με την ίδια πλάκα αλλά και πάτωμα με το υπόλοιπο ισόγειο και ξεχωρίζει εμφανισιακά από την κοινόχρηστη αυλή. Λόγω διαφόρων προβλημάτων με τον ένα από τους ιδιοκτήτες ισχυρίζεται ότι αφούν δεν αναγράφεται στο συμβολαίο και πουθενά είναι κοινόχρηστος χώρο τον οποίο κατέχω εγώ παράνομα. Υπάρχει τρόπος να νομιμοποιηθεί μονομέρος και να γίνει και μονομερός αλλαγή της σύστασης οριζόντιας ιδιοκτησίας μου. Επίσης μιλάμε για κατασκευή του ισογείου προ του 1970. Επίσης υπάρχει δυνατότητα πλειοψηφίας στην οικοδομή κατά τα 2/3 δλδ μιλάμε για το 66,6% επί του συνόλου πάνω από 51%. Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.