Μετάβαση στο περιεχόμενο

eva sotiraki

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ναι όλες οι αυθαιρεσίες έγιναν απο τον εργολάβο μηχανικό κατα τη κατασκευή. Δηλαδη πολυ πριν το 2011. Ωστόσο μπορώ εγώ να κινήσω διαδικασίες μόνη μου και μόνο για το δικο μου διαμερισμα? Απο τη στιγμη που π.χ. το αίθριο και οι αλλαγες στο ασανσερ δεν επηρεάζουν μόνο εμένα?
  2. ('Εγινε μεταφορά στην ενότητα για ιδιώτες. Didonis) Καλησπέρα σας, είμαι ιδιοκτήτρια σε διαμέρισμα πολυκατοικίας κατασκευής 2000-2003. Πρόσφατα αναζήτησα απο τη πολεοδομία τα σχέδια, και κατάλαβα οτι το διαμερισμα μου φαίνεται περιπου 50 τ.μ. μικροτερο και με εντελως διαφορετική κατοψη. Πιο συγκεκριμένα εχω εντοπίσει: -Κλείσιμο όλων των ημιυπαίθριων, των φωταγωγών και ενός μεγάλου αιθρίου (25 τ.μ) -Εντελώς διαφορετική θέση της σκάλας και του κλιμακοστασίου. -Προσθήκη 2ης (υπο γωνία) πόρτας στο ασανσερ που ενοείται οτι δεν φαίνεται στα σχέδια. Φοβάμαι οτι μελλοντικά θα έχω θέμα αν τυχόν χρειαστεί να το νοικιάσω ή να το μεταβιβάσω. Και το πρόβλημα είναι οτι δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω κάποια κίνηση απο τη στιγμή που αυτό συμβαίνει σε ολους τους ορόφους και οχι μόνο σε εμένα. Τι κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις; Να μιλήσω με δικηγόρο; Μηχανικό; Να αναζητήσω τα σχέδια της οικοδομής απο συμβολαιογράφο; Υπάρχει λόγος αγχώνομαι ή να το αφήσω έτσι; Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.