Μετάβαση στο περιεχόμενο

DimChrist

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Εταιρία Λογισμικού

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Γενικά το επίπεδο υγρασίας στο σπίτι κυμαίνεται μεταξυ 55-65. Το προβλημα το παρατηρώ όταν εχει αρκετό κρύο εξω (<5 βαθμους) και ειδικά Αν στη διάρκεια της νύχτας δε χρησιμοποιήσω κλιματιστικό ενω όλη την υπόλοιπη μερα έχει θερμανθεί το σπίτι (που μου φαίνεται λογικό). Σιγουρα, εμφανιζει και στους τοιχους, αλλα θα χει εμφανίσει πρώτα στο πάτωμα, μετά στο κούφωμα εσωτερικά( europa 6000 θερμοδιακοπτομενα) και ίσως καποιες σταγόνες στο δοκάρι απο πάνω. Το ότι ξεκινάει απο το πάτωμα το χω διαπιστώσει καθώς υπάρχουν μέρες που χει μουσκέψει μόνο το πάτωμα και ίσως λίγο το κούφωμα κοντά σ εκείνο το σημείο. Σιγουρα στην αφή το ακάλυπτο τρίγωνο του πατώματος (μαρμαρο γιαννιωτικο) είναι αρκετα πιο κρύο. (Επισυνάπτω μια φωτογραφία οπου φαίνεται το ίδιο σημείο υπο άλλη γωνία)
  2. (Εγινε μεταφορά στην ενότητα για ιδιώτες. Didonis) Καλησπερα σε ολους, Ανοιγω το παρον θεμα, καθως εχω ενα προβλημα υγροποιησης στο υπνοδωματιο μου, το οποιο βρισκεται στον 1ο οροφο. Να τονισω η πολυκατοικια ειναι κατασκευης του 80. Η υγροποιηση εμφανιζεται στη γωνια του δωματιου στο πατωμα. Και τωρα τα ωραια, το τμημα αυτο του υπνοδωματιου ειναι ακαλυπτο απο κατω, καθως η γωνια του ξεπροβαλλει σε σχεση με το ισογειο. Αυτη η ανομοιομορφια πηγαζει απο το γεγονος οτι προυπηρχε κτισμα εκει, και ουσιαστικα επεσε και 2η πλακα απο πανω. Το ερωτημα τωρα ειναι το εξης: ψαχνω να βρω τι θα κανω και εχω ακουσει πολλα και διαφορα, απο το να καλυψω το τμημα που ειναι εκτεθειμενο απο κατω με πολυστερινη, μεχρι ολο το μπαλκονι γισ την αποφυγη θερμογεφυρων, με το κοστος προφανως να κυμαινεται αρκετα απο λυση σε λυση. Αλλα ακομα και ολο το μπαλκονι να καλυπτα απο κατω, θα χε νοημα απο τη στιγμη που το μπαλκονι επανω ειναι ακαλυπτο (ψιφηδωτο) Σας ευχαριστω εκ των προτερων Βάζε τονισμό στο κείμενο σου. Είναι υποχρεωτικό από τους κανόνες του Φόρουμ. Επέλεξε επεξεργασία πατώντας στις 3 τελίτσες άνω δεξιά σου κειμένου και κάνε την διόρθωση. Didonis
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.