Μετάβαση στο περιεχόμενο

nikosvavouras

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Σχετιζόμενα Επαγγέλματα
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχ/κος ΗΥ & Πληροφορικής

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

nikosvavouras's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • One Month Later
  • First Post Rare
  • Week One Done
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ πολύ. Βρήκαμε τον εργολάβο με την γυναίκα μου σήμερα και μας είπε ότι θέλει τα λεφτά που δεν του είχε δώσει ο πεθερός μου για ένα υπόγειο.... Η γυναίκα μου του είπε θα τον δώσουμε ένα ποσό μικρό γιατί έχουν περάσει 18 χρόνια και δεν υπάρχουν και πουθενά γραμμένα αυτά και θα μας κάνει ένα χαρτί ότι δεν υπάρχουν οφειλές. Με αυτό το χαρτι θα κάνουμε άρση της διαλυτική σε συμβολαιογράφο.
  2. Παιδιά Βοήθεια ! Έχουμε ένα σπίτι 18 χρόνια τώρα και αφού πέθαναν και τα πεθερικά μου πήγε το σπίτι στα παιδιά τους. Θέλουμε να το πουλήσουμε τώρα και μας είπε η συβολαιογράφος ότι θα πρέπει να γίνει εξοφλητική πράξη και άρση της διαλυτικής. Ο πεθερός μου στο συμβόλαιο είχε βάλει δόσεις και εννοείται τα είχε πληρώσει όλα τότε. Πήρα τηλέφωνο στην τότε συμβολαιογράφο και μου λέει ψάξτε τις συναλλαγές που έγιναν τότε στην τράπεζα( Δηλ νομιμοποίηση κληρονόμων στην τράπεζα και βαθύ ψάξιμο γιατί είναι παλιές συναλλαγές) Δεύτερο μου λέει φίλη δικηγόρος βρες τον εργολάβο να πες του να σου κάνει ένα απλό έγγραφο ότι δεν υπάρχουν οφειλές και μετά την κάνουμε την άρση. Τον βρήκα , του έστειλα το χαρτί και περιμένω ακόμη εδώ και μία εβδομάδα απάντηση( Μου πέταξε και ένα ο πεθερός σου μου χρωστούσε κάτι λεφτά τότε....18 χρόνια τώρα το θυμήθηκε που τον είπα πέθανε.... Του λέω δεν έχει πληρωθεί το σπίτι ; Ναι μου λέει αλλά κάτι δουλειές στο Τζάκι είχα κάνει τα έχω κάπου γραμμένα....Μην πω καμία κουβέντα..... Τι κάνω ; Να τον πάω δικαστικά ; Έγινε συγχώνευση με το παρόν θέμα εφόσον αφορά το ίδιο ακίνητο Didonis
  3. (Έγινε μεταφορά στην ενότητα ιδιωτών. Didonis) Καλησπέρα σας. Έχουμε ένα ακίνητο 15 χρόνια τώρα και θέλουμε να το πουλήσουμε. Μας είπανε από τον Δήμο ότι αυτός που είχε το ακίνητο και το έδωσε αντιπαροχή τότε χρωστάει την μετατροπή εισφοράς γης σε χρήμα. Βρήκα την μία κόρη του γιατί αυτός έχει πεθάνει και αυτή έχει όλη την καλή διάθεση να κάνει διακανονισμό στον Δήμο αλλά η αδερφή της δεν θέλει. Το θέμα είναι ότι θα το βρουν το ποσό αυτό μπροστά τους γιατί από την αντιπαροχή έχουν κρατήσει 2 διαμερίσματα αυτές οι αδερφές και δεν θα μπορούν ούτε να μεταβιβάσου ούτε και να πουλήσουν στο μέλλον τα σπίτια τους αλλά και κανείς στο οικόπεδο εκεί που αγόρασε τότε διαμέρισμα. Τι κάνουμε ; πάμε δικαστικά για να πιέσουμε την αδερφή; Εξώδικο; Το ποσό είναι κάπου 2.800 ευρώ και έχουμε τρελαθεί που δεν μπορούμε να πουλήσουμε το ίδιο μας το σπίτι. Πρέπει να δώσουν τουλάχιστον ένα 30% + διακανονισμό για να μας δώσουν χαρτί ότι δεν υπάρχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.