Μετάβαση στο περιεχόμενο

MrJohn

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Βάσει των παρεμβάσεων, χρειάζεται κάποια μελέτη; Δεν θα έπρεπε να έχει έρθει ο ίδιος στο χώρο μου για να δει/ελέγξει εφόσον χρειάζεται μελέτη; Επίσης, βρίσκομαι σε αυτό το στάδιο, στον σύμβουλο έργου βλέπω ό,τι ακριβώς και εσύ -μπορώ να επιλέξω τον κάδο, άρα φαντάζομαι μπορώ να τον αφαιρέσω.
  2. Έχω πληρώσει 430 για την ηλεκτρονική ταυτότητα κτιρίου και γύρω στα 200 για ΠΕΑ. Δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα στην αλλαγή μηχανικού σε αυτό το στάδιο, σωστά; Έχω ακούσει διαφορετικά ποσό, όπως ότι αν έχει κάνει μελέτες θα πρέπει να του πληρώσω έως και 400ε επιπλέον ή ότι πρέπει να πληρώσω το μισό πόσο από το "μέγιστο επιλέξιμο κόστος ενεργειακών επιθεωρήσεων" που γράφει στην πρόταση παρεμβάσεων. Σαφώς θα επικοινωνήσω μαζί του, απλά θα ήθελα εκ των προτέρων να ξέρω περίπου τι παίζει ώστε να μην μου πει/ζητήσει τρελά ποσά ή μου πει ότι δεν γίνεται στην παρούσα φάση.
  3. (Μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. akis73) Καλησπέρα σας, Είμαι ιδιώτης και έχω ενταχθεί στο εξοικονομώ. Είμαστε στο τελευταίο στάδιο, πριν ξεκινήσουν οι εργασίες οι οποίες έχουν προθεσμία ολοκλήρωσης τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους. Για κάποιους λόγους θα ήθελα να αλλάξω τον μηχανικό που μας έκανε την αίτηση. Θα ήθελα να ρωτήσω, αν γνωρίζετε, ποιο θα είναι το κόστος του φακέλου και γενικότερα της δουλειά που έχει κάνει μέχρι στιγμής. Επίσης, μπορώ να δω κάπου αν έχει κάνει μελέτες κλπ; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.