Μετάβαση στο περιεχόμενο

marbjazz

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Τοποθεσία
    Πάτρα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Οικοδόμος

marbjazz's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. μπορω να βαλω και καποιο βιντεακι για να βοηθισει περισοτερο!
  2. http://freefotos.gr/viewer.php?file=qzce9nfhl2qex8jt7nw.jpg αυτη η φωτο διχνει καποιο ραγισμα κοντα στην εισοδο.. στο μουσαικο.. http://freefotos.gr/viewer.php?file=cs3ckv9buy8k7ofzpdc8.jpg αυτη ραγισματα κοντα στην πορτα! http://freefotos.gr/viewer.php?file=cmmdi5oy1jkyugfl35ku.jpg και η τελευταια ραγισμα που διαχοριζει την πλακα απο τις τσιμεντολιθες! ειναι στο δωματιο που παρατηριτε μια μικρη καθιζηση η οποια δεν ξερω αν εχει σχεση βεβαια με αυτο. δεν ξερω αν βοηθανε οι φωτο! οτι θελετε στη διαθεση σας
  3. παιδια ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερoν σας.. θα βαλω φωτογραφίες τις επομενες μερες που θα παω να τραβήξω! θα προσπαθησω να ειμαι οσο πιο κατατοπιστικος μπορω.. ευχαριστω.
  4. δεν εχω προβλιμα μεσα.. βασικα θα προσπαθησω να βαλω καποια φωτο οταν μπορεσω! ο μηχανικος μου ειπε οτι λιγο πολυ ειναι συχνο φαινομενο!
  5. ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας. ο μηχανικος μου ειπε οτι δεν εχει προβλιμα και οτι πρεπει να επισκευασω τους τοιχους με καποιον ειδικο.. μου ειπε οτι βαζουν καποια πλεγματα για να κρατανε τους τσιμεντολοιθους κλπ.. βεβαια θα παρω και αλλη γνωμη απλα δεν ξερω αν υπαρχουν και αλλες λυσεις σε αυτην την περιπτωση
  6. Γεια σας! ειμαι νεος στο forum. με λένε Μαριο.. λοιπον ηθελα να σας ρωτησω κατι που με απασχολει! Έχω ενα σπιτι σε χωριο. φτιαγμενο περιπου το 1975. εχει καποια δοκαρια(στις ακρες) και ειναι φτιαγμενο με τσιμεντολιθους. Ένας οροφος 110 τετραγωνικα ειναι ολο. Έχει υποστει μια μικρη καθιζηση απο τη μια πλευρα λόγω εδάφους και φαίνονται ραγίσματα.. Τα ραγισματα διαχωριζουν δηλαδη τους τσιμεντολυθους απο τα δοκαρια. μου ειπε καποιος οτι δεν εχει κυνδινο να πεσει(?) και θα ηθελα να μαθω τι λυσεις εχω ωστε να μπορεσω να διορθωσω καπως τα πράγματά για να μεινω! ευχαριστω πολυ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.