Μετάβαση στο περιεχόμενο

rommanos

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ευχαριστώ ολους όσους απάντησαν, με βοήθησαν πολύ. Αφού στο καταστατικό δε γραφεί τίποτα για αποκατάσταση στην προηγούμενη του μορφή, η τσιμεντοκονία θα κάνει μία χαρά δουλειά! Και από κει και πέρα Λεξοτανίλ στην κυρία…!
  2. Είναι μόλις δύο πλάκες μαρμάρου συνολικής επιφάνειας 1 m². Το θέμα μου είναι ότι οι ενλόγω ιδιοκτήτρια είναι τόσο παράξενη που θέλει επακριβώς τα νερά του μαρμάρου να συμφωνούν με τις άλλες πλάκες αλλιώς απειλεί ότι δεν θα πληρώσει και κάτι τέτοια. Όσο για τα θέματα υγρασίας που αναφέρεται, δεν υπάρχουν, έχουν τακτοποιηθεί. Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά μιλάμε για άνθρωπο ο οποίος απειλεί ότι αν τα νερά του μαρμάρου δεν είναι ακριβώς ίδια, δεν θα πληρώσει τίποτα. Της έχω δώσει το δικαίωμα να διαλέξει μάρμαρο και μου λέει ότι πρέπει να το βρω εγώ και να της το φέρω και αν της αρέσει τότε μόνο θα συμφωνήσει. Μιλάμε για τέτοιο είδος συγκατοίκου, γι’ αυτό ρωτώ αν είμαι νόμιμος να στρώσω λίγο τσιμέντο και να τελειώνω. Κάποιος κύριος τεχνικός για μάρμαρα μου ζήτησε γύρω στα 200 με 220 € Φροντίζουμε να τηρούμε τους κανόνες της κοινότητας: 5. Δεν κάνουμε διαδοχικές δημοσιεύσεις στο ίδιο θέμα. 6. Δεν παραθέτουμε ολόκληρα μηνύματα jbosdas
  3. Επειδή κατα γενικη ομολογία πρόκειται για ιδιαίτερο είδος αντιπαθητικού συγκατοίκου, αυτό που θέλω να ξέρω είναι αν είμαι νόμιμος όταν λέω ότι δεν είμαι υποχρεωμένος να αντικαταστήσω το πάτωμα μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας. Σίγουρα χάριν καλής γειτονίας θα έπρεπε να γίνει κανονική αποκατάσταση, αν και μιλάμε για το πάτωμα του εξώστη το οποίο είναι ιδιόκτητο και όχι κοινόχρηστο όπως τα κιγκλιδώματα και η μετόπες.
  4. Γεια σας. Είμαι διαχειριστής σε πολυκατοικία. Πρόσφατα επισκεύασα βλάβη από κοινόχρηστη υδρορροή σε εξώστη. Η ιδιοκτήτρια απαιτεί να της επαναφέρω το δάπεδο στην προηγούμενη του μορφή, δηλαδή με μαρμάρινες πλάκες. Είμαι υποχρεωμένος για κάτι τέτοιο από το νόμο; Ή μπορώ απλά να περάσω χρωματισμένο τσιμέντο στην περιοχή που επιδιορθώθηκε; Αυτό για να μην επιβαρύνω τους συνιδιοκτήτες με παραπάνω έξοδα από την ήδη επισκευή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.