Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΕΛΕΝΗ ΤΖ.

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Συγνώμη για τα κεφαλαία γράμματα.Την άδεια της οικοδομής την ειχα βγαλει το 2000 και με αυτη την άδεια εριξα όλα τα μπετα (ολοκλήρωσα ολο το σκελετό ) και 'εχτισα το ισόγειο και τον πρώτο όροφο . Τώρα αφού αποπληρώσαμε το δάνειο συμφωνήσαμε με το συζυγο να συνεχίσουμε τα χτισιματα στους άλλουσ δύο οροφους. Πρέπει να βγάλω νέα άδεια για να συνεχίσω τα χτισίματα στους άλλους δύο οροφους μου είπε ο μηχανικός, και για το λόγο αυτό πρέπει να τακτοποιηθούν οποιεσδήποτε αυθερεσίες που εχουν οι κάτω ορόφοι και μετά να βγει νέα άδεια για να συνεχισουν τα χτισίματα. Έτσι ότι τερταγωνικά έχω καλύψει παραπάνω στο κάτω διαμέρισμα, αφαίρουνται απο το επάνω διαμέρισμα. Σωστά? Αλλά εφόσον υπάρχει οριζόντια ιδιοκτησία πριν την ανέγερση της οικοδομής δεν μετράει ?, έτσι ώστε να περιορίζεται η αυθερεσία μόνο στο κάθε όροφο ?
  2. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΡΙΟΡΟΦΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΟ 2000 , ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΕΤΑ ΩΣ ΤΟ 2004 , ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ.ΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΟΡΟΦΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΠΕΤΑ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΟΡΟΦΟΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΑΜΕ ΔΑΝΕΙΟ ΠΡΙΝ ΒΓΕΙ Η ΑΔΕΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΖΥΓΟ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΟΡΟΦΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΟΡΟΦΟ. ΩΡΑΙΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ,ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΟΡΟΦΟΥΣ ή ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΥΘΕΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΩ ΟΡΟΦΟΥΣ ΜΟΝΟ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΟ ΠΡΟΤΕΡΩΝ Η χρήση κεφαλαίων σε κείμενο δημοσίευσης και τίτλου δεν επιτρέπεται. Επίλεξε «επεξεργασία» (3 τελείες άνω δεξιά) και διόρθωσε το κείμενο της δημοσίευσής σου. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. akis73
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.