Μετάβαση στο περιεχόμενο

outis

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Πρόσωπο και επιφάνεια διασφαλίζονται κανονικά σύμφωνα με τις επίσημες μετρήσεις του κτηματολογίου. Σχετικά με την παλαιότητα του δρόμου δεν είμαι σίγουρος αλλά το θεωρώ απίθανο να προϋπήρχε του 1923.
  2. Αν κατάλαβα καλά αναφέρεστε στην απαίτηση για πρόσωπο σε κοινόχρηστο δρόμο. Όπως ανέφερα και στο αρχικό σχόλιο, υπάρχει κοινός δρόμος αγροτικής χρήσης (δεν υπάρχει άσφαλτος κτλπ). Με συγχωρείτε για τις ερωτήσεις αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν πληρείται η συγκεκριμένα προυπόθεση στην περίπτωση μου. Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!
  3. Ιάσωνα σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος?
  4. (Μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. Pavlos 33) Καλησπέρα στην παρέα. Να ξεκινήσω λέγοντας ότι είμαι άσχετος με το αντικείμενο. Διάβασα δεξιά και αριστερά μερικά άρθρα (κυρίως στο b2green) και προσπαθώ και εγώ να καταλάβω τί ισχύει περί αρτιότητας κτλπ καθώς ενδιαφέρομαι για ΕΚΤΟΣ σχεδίου δόμηση. Πιο συγκεκριμένα, ενδιαφέρομαι για την αγορά 2 αγροτεμαχίων ΕΚΤΟΣ οικισμού και ΕΚΤΟΣ σχεδίου. Αθροιστικά το μέγεθος των 2 αγροτεμαχίων είναι περι τα 4.1-4.2 στρέμματα. Υπάρχει αγροτικός δρόμος ο οποίος περνάει ακριβώς μπροστά από τα 2 αυτά αγροτεμάχια με πρόσωπο γύρω στα 30-35 μέτρα. Η ερώτηση μου είναι αν μπορώ να χτίσω σε αυτά τα 2 αγροτεμάχια υποθέτοντας ότι τα αγοράζω και τα ενώνω. Κατανοώ ότι μάλλον οι πληροφορίες που μοιράστηκα δεν επαρκούν. Παρακάλω πείτε μου ποιες άλλες πληροφορίες απαιτούνται ώστε να κάνετε μια αρχική εκτίμηση. Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.