Μετάβαση στο περιεχόμενο

lkilint

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by lkilint

  1. Ένα "τρακτέρ" ταξινομείτε ως μηχάνημα έργου όταν εμπίπτει σε μία από τις κατηγορίες των 100 και πλέον Μηχανημάτων έργου... Δηλαδή εαν χρησιμοποιείται πχ ως ελκυστήρας σε εργοτάξιο..ή έχει κάδο φορτωτή...οπότε ταξινομείτε ως ΜΕ πχ σαν φορτωτής Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να ακολουθηθεί η διαδικασία που ορίζεται από την • Απόφαση Δ13ε/4800/30-5-2003 : «Όροι και Προϋποθέσεις χορήγησης Έγκρισης Τύπου ΜΕ και διαδικασία απογραφής, ταξινόμησης και χορήγησης άδειας και πινακίδων αριθμού κυκλοφορίας ΜΕ» http://www.ggde.gr/index.php?option=com_docman&task=doc_download&gid=976&Itemid=38 Φυσικά και είναι αναφαίρετο δικαίωμα των Μηχανολογών Μηχανικών και των ισότιμων σχολών καθώς και των Μηχανολόγων ΤΕ να οδηγούν και να χειρίζονται οποιόδηποτε Μηχάνημα Έργου.... Και κακώς κάποιοι προσπαθούν να μας το αφαιρέσουν κάποιοι καλοθελητές......."Ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα"
  2. Για να είναι νόμιμος ένας Μηχανολόγος για να οδηγεί Μηχάνημα έργων απλά απαιτείται η εγγραφή του στο Μητρώο Διπλωματούχων Ανωτάτων Σχολών στην Αρμόδια Διεύθυνση Ανάπτυξης (δηλαδή το χαρτί που πέρνουμε από τη Δ/νση Βιομηχανίας)... ───────────────────────────────────────────────────── Συμπληρώστε την ειδικότητά σας, μέσω της επεξεργασίας προσωπικών στοιχείων (πίνακας ελέγχου). Chilon
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.