Μετάβαση στο περιεχόμενο

sofia pm

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by sofia pm

  1. Καλημέρα, ήθελα μια δεύτερη γνώμη στο στήσιμο του ξυλοτύπου μιας προσθήκης 2ου ορόφου. Πρόκειται για περιμετρικές κολώνες και δοκάρια, καθώς θα εδραστεί απευθείας στέγη.Ο προβληματισμός μου αφορά στο κατά πόσο είναι σωστό να καταργήσω μεσαία κολώνα και πόσο ασφαλές ειναι το σημείο δοκού επί δοκού αριστερά της καταργηθείσας κολώνας. Επισυνάπτω εικόνα του α ορόφου (ως έχει) και του β ορόφου. Ευχαριστώ.
  2. Η απόσταση από το όριο είναι 4,00 μ. ενώ το Δ 3,90μ. Οπότε για την ενίσχυση έχω περιθώριο μόνο 10 cm. Οι διατομές που θέλω σε αυτή τη διεύθυνση είναι τουλάχιστον 40 cm. Αν ισχύει για τις ενισχύσεις η παραβίαση των ορίων τότε είμαι καλυμμένη. Πάντως στο ΓΟΚ δεν βρήκα κάτι σχετικό, εκτός από τις αρχιτεκτονικές προεξοχές. Θα βασιστώ στην απλή λογική ότι για ενισχύσεις πρέπει να είναι δεκτό. Σας ευχαριστώ πολύ.
  3. Καλημέρα, είμαι νέα μηχανικός και μου έχει προκύψει προσθήκη καθ' ύψος, με καινούρια φέροντα στοιχεία. Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει εάν τα νέα υποστυλώματα μπορούν να είναι εντός τις απόστασης Δ?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.