Μετάβαση στο περιεχόμενο

kostassk

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας κ το χρονο σας!!επειδη ειναι στη Σαλαμινα το οικοπεδο κ οι μηχανικοι του νησιου ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα κ ακολουθουν τυποποιημενες λυσεις(τοιχειο μπετο )σκεφτηκα να παρω μερικεσ ιδεες απο οποιον εχει κατι διαφορετικο να προτηνει εκτος του μπετου,για ποιο ευκολο,ποιο γρηγορο ισως κ ποιο σωστο απο το μπετο κ εγω με την σειρα μου να το συζητησω με την μηχανικο που εχει αναλαβει τα περι οικοπεδου μου!!ευχαριστω !!
  2. καλημερα σας!!εχω ενα ερωτημα κ θα χρειαστω την βοηθεια σας!!!εχω ενα οικοπεδο το οποιο ειναι περιπου 2 μετρα κατω απο το δρομο!!το ερωτημα ειναι το εξης..αντι για τοιχειο μπετου υψους 2,50 μ υπαρχει κατι αλλο που μπορω να βαλω πχ πανελ η κατι αλλο,για την ορειοθετηση του οικοπεδου???
  3. επαναφερω το θεμα κ παρτακαλω τους συντονιστες να μην ειναι τοσο απολυτοι με καποιον που κανει μια ερωτηση,γιατι αν την γνωριζε δεν θα εμπαινε κ στην διαδικασια να ρωτησει...κ για τους κυριους που μου απαντησαν να τους ευχαριστησω κ να τους πω οτι εχω ρωτησει μηχανικο για την αδεια κ πηρα 2 διαφορετικες τιμες για αυτο κ μπηκα στην διαδικασια να ρωτησω..τοθλαχιστον να ξερω τι πληρωνω!!!Η ερωτηση μου ειναι η εξης = εχω αγορασει ενα ισοβοχ 20 τμ κ θελω να το τοποθετησω σ ενα οικοπεδο 500 τμ .ποιο ειναι το κοστος της αδειας? η αν μπορειτε να μου δωσετε εναν τυπο που βγαινει το κοστολογιο!!ευχαριστω κ παλι!!!
  4. to οικοπεδο ειναι 500τμ .το ισοβοχ εχει στατικη μελετη κτλ(διδεται ξεχωριστα απο την κατασκευαστρια εταιρια)...τι αλλο χρειαζεται για να βγει το κοστος της αδειας??
  5. παρακαλω την βοηθεια σας.Σκοπευω να τοποθετησω ενα isobox 2.40 x 8.00 σ ενα οικοπεδο 500τμ στην Σαλαμινα εντος σχεδιου.το isobox θα τοποθετηθει πανω σε μπετο καθαριοτητος.το ερωτημα ειναι αν μπορει να μου δωσει καποιος γνωστης ενα κοστος για την αμοιβη του μηχανικου!!ευχαριστω προκαταβολικα!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.