Μετάβαση στο περιεχόμενο

dimten

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

dimten's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ θα ηθελα να ρωτησω εαν κανεις γνωριζει για την εξωτερικη περιφερειακη θεσ/νικης που απο οτι γνωριζω εχει προχωρισει στα σχεδια πολυ ,για το ποτε θα ξεκινησει η κατασκευη ,και εαν εχει καποιος τα σχεδια,η τι γωριζει γενικα για αυτην. ευχαριστω πολυ εκ τον προτερων.
  2. ευχαριστω για την μεταφορα του θεματος στους Τοπογράφους ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑ ΣΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.
  3. Παρακαλω για οσους γνωριζουν να μου απαντησουν. Σε πρατηριο καυσιμων ζητειται κυκλοφορικη συνδεση απο Επαρχικη οδο εκτος σχεδιου. Με βαση το 465/70 και το 118/06 θα πρεπει να εχω αποσταση απο κομβο 150 μετρα. Στην δικια μου περιπτωση η αποσταση αυτη ειναι 120μετρα. Να αναφερω οτι ο κομβος ειναι ουσιαστικα ενα ταυ οπου ο δρομος που πρεπει να τηρηθει αποσταση ειναι αυξημενου κυκλ.φορτου και ειναι καθετος στην επαρχιακη οδο και απεναντι απο εμενα. Παρακαλω για οσους γνωριζουν, πως θα μπορουσα να δωσω μια λυση σε αυτο το προβλημα και μαλιστα νομιμο.Δεν γνωριζω εαν εχει τυχη σε καποιον το ιδιο προβλημα ,που στηριχτηκε,εαν υπαρχεη καποα αποφαση ,η αποφαση του ΣΤΕ. οποαδηποτε βοηθεια θα ειναι σημαντικη. Ευχαριστω εκ των προτερων
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.