Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αλεξ7

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Αλεξ7's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Για να τοποθετησω τζακι στο σπιτι μου το οποιο ειναι στον 6ο οροφο χρειαζεται καποια αδεια απο την πολεοδομια η συγκαταθεση της υπολοιπης πολυκατοικιας?Να σημειωσω οτι η τοποθετηση θα γινει στο δωμα που νομιμα μου ανηκει,συνεπως η τρυπα για την καμιναδα δεν θα γινει σε κοινοχρηστο χωρο.Ευχαριστω.
  2. Αγαπητη Ζενα13 σ ευχαριστω για το ενδιαφερον σου να απαντησεις αλλα περιμενα κατι πιο συγκεκριμενο.δεν μπορω σε καμια περιπτωση να διαφωνησω οτι εχεις δικιο σε οτι εχει να κανει με τους μηχανικους.οσο για τα κουφωματα και παλι εχεις δικιο αλλα ενταξει........ Αλεξανδρος.
  3. Αγορασα προσφατα ενα διαμερισμα 5ου οροφου με εσωτερικη σκαλα και δωμα στην ταρατσα.εχω ως αποκλειστικη χρηση μερος της ταρατσας.το προβλημα μου ειναι οτι ο προηγουμενος ιδιοκτητης μεγαλωσε το δωμα απο 11τμ σε 20τμ.(μεσα στα ορια της αποκλειστικης χρησεως μου).Υπαρχει τροπος να γινει νομιμο?Πως μπορω να μαθω αν εχει γινει καταγγελια για το εν λογο?Και ποιο θα μπορουσε να ειναι το προστιμο διατηρησης για ενα τετοιο κτισμα?Αξιζει να σημειωσω οτι κατα την προσπαθεια μου για αλλαγη κουφωματων(καθως η πολυκατοικια ειναι του 1972)δεχθηκα απειλες για καταγγελια στην πολεοδομια.Υπαρχει κινδυνος αυτοφορου αν κατα την διαρκεια αλλαγης των κουφωματων ερθει η πολεοδομια? Ευχαριστω.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.