Μετάβαση στο περιεχόμενο

ρουλα7

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by ρουλα7

  1. Τι εννοείτε για την αντιστήριξη δεν το κατάλαβα γιατι δεν έχω ιδέα από αυτά! Το σπάσιμο της υδρορροής δεν είναι παλιό καθώς την περασμένη εβδομάδα δεν υπήρχε!!Τι εννοείτε χάρη μας έκαναν Όσο για το πεύκο,να διευκρινίσω οτι σε αυτό το οικόπεδο ,υπήρχε ένα παλιό σπίτι εγκαταλελειμμένο για χρόνια καθώς οι ιδιοκτήτες του είχαν πεθάνει οπότε δεν θα μπόρουσαμε να απευθυνθούμε σε κάποιον.Πριν δυο χρόνια το έριξαν, έμεινε οικόπεδο και τώρα ξεκίνησαν εργασίες.Το πεύκο δεν μας ενοχλούσε και τα μόνα εύλεκτα υλικα είναι ένα τραπεζάκι και ένα ντουλαπάκι .
  2. Ίσως τοποθέτησα λάθος την ερώτηση...Φυσικά και δεν έχουμε απαίτηση να μην υπάρχει καθόλου σκόνη!! Έκανα την ερώτηση αυτή γιατί έχω δει από άλλες ανεγέρσεις ότι βάζουν λαμαρίνες όπως στις παρακάτω φώτο.Στην φωτογραφία που τράβηξα πριν λίγο , έχουν ανοίξει ήδη τάφρο (δεν ξέρω αν το λέω σωστά) δεν θα έπρεπε να προφυλλάσεται ο χώρος όπως στις άλλες δυο φώτο? Όσο για τις ζημιές πάμε κατευθείαν σε δικήγορο χωρίς να υπάρξει συνεννόηση με τον εργολάβο?
  3. Καλημέρα σας! Ψάχνοντας κάποιες πληροφορίες σχετικές με την ανέγερση νέας πολυκατοικίας δίπλα στην δική μας, βρέθηκα στο σάιτ σας και θα ήθελα αν γνωρίζετε να με κατατοπίσετε σε κάποια θέματα. 1ον Κατά την διαδικασία κοπής δύο μεγάλων πεύκων στο συγκεκριμένο οικόπεδο, το ένα εξ αυτών έπεσε στην δική μας πολυκατοικία και έσπασε σε εένα σημείο την υδρορροή, έσπασε κάγκελα ,έσπασε ένα φυτό και ένα κομμάτι από τον τοίχο μας. Ενημέρωσα τον εργολάβο και μου είπε ότι ΘΑ τα φτιάξουν... Το ερώτημα είναι σε τέτοιες περιπτώσεις ποιο είναι το χρονικό περιθώριο που πρέπει να φτιαχτούν οι ζημιές που μας προκάλεσαν? 2ον Έχουν ξεκινήσει από προχθές με εκσκαφείς και τρυπάνια να σκάβουν για τα θεμέλια. Δεν έχουν περιφράξει τον χώρο με προστατευτικά είτε με λαμαρίνες είτε κάτι άλλο με αποτέλεσμα να έχουμε γεμίσει σκόνες γιατί δεν βρέχουν το χώμα να κάτσει, δεν μπορούμε να ανοίξουμε παράθυρα (ακόμη και με κλειστά παράθυρα μπαίνει σκόνη και έχουμε αρρώστους με αναπνευστικό). Η ερώτηση μου είναι εξής : Επιτρέπεται να μην έχουν περιφράξει τον χώρο με προστατευτικά? Ευχαριστώ πολύ!! Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" (3 τελείες άνω δεξιά) και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos33
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.