Μετάβαση στο περιεχόμενο

tasos01

Members
  • Περιεχόμενα

    80
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από tasos01

  1. Πάντως μια υδε για κοινόχρηστα που κατέθεσα στην Θεσσαλονίκη η υπάλληλος της δεη μου είπε οτι είναι 7 χρόνια αν δεν υπάρχει ασανσέρ, 2 χρόνια αν υπάρχει ασανσέρ και μου ζήτησε ξεχωριστή υδε για το ασανσέρ και αυτό στα δύο χρόνια επανελεγχο. Τώρα όσο αφορά το θέμα αριθμού τιμολογίου ή απόδειξης που σε ρώτησε ο άλλος ήταν εξυπνάδα και καλά οτι πρέπει να έχεις κάνει και έναρξη στην εφορία. Λες και μπορείς αλλιώς να καταθέσεις ΥΔΕ.

    Καλησπέρα σου ζήτησαν μια ΥΔΕ για το κοινόχρηστο και μια ακόμα για το ασανσέρ :confused:   σε ένα μετρητή 2 ΥΔΕ :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

  2. Σε ηλεκτρολογική εγκατάσταση με παρόμοιο πρόβλημα έγινε μόνωση τον καλωδίων για να μην καταλήγει αυτό το υγρό στα σημεία σύνδεσης ή αντικατάσταση τον καλωδίων όπου ήταν δυνατών. Δεν ξέρω ποια μάρκα καλώδια ήταν.

  3.  

    Aλήθεια υπάρχουν καπου καταγεγραμμενα τα ατυχήματα από ηλεκτροπληξία ώστε να τα έχουμε προς ενημέρωση των πελατών μας?

    ναι υπάρχη εδώ http://www.sarrisg.gr/n/index.php?Hlektroplixies_stin_Ellada

  4. Νίκο αυτό που λές δεν το είχα σκεφτεί ουσιαστικά μου λες να σπάσω την ουδετέρωση στον μετρητή για να το δοκιμάσω? Αν στο τέλος του ΚΕΗΕ βάλουμε όχι περνάει το σχέδιο  όχι?

    Το σχέδιο αυτό δεν περνάει αλλά αν ο υπάλληλος της δεν το ελέγξει μπορεί να πάρει χωρείς να πρέπει. Με όχι δεν πρέπει να δίνουμε την υπεύθυνη δήλωση.

     

     

     

    γιαυτο το λόγο τοποθετείτε ο rcd ,  εάν κοπεί ο ουδέτερος του δικτύου να το δει κ να ενεργοποιηθεί ,  μπορείς εάν θες να το κάνεις  κ test , αφαίρεσε τον Ν του δικτύου κ άναψε τον θερμοσίφωνα ο rcd πρέπει να ενεργοποιηθεί , εάν βέβαια δουλεύει σωστά.

    Στην ουσία ο rcd είναι η δεύτερη προστασία που έχουμε μετά την γείωση

    Τη θα καταλάβει ο ΔΔΕ αν δεν έχουμε ουδέτερο από τη δεη;     Αν δεν έχεις καλή γείωση δεν θα πέσει ο ΔΔΕ.

  5. Ενοχοποιείς ένα κλάδο και δεν έχεις δίκιο. Απλά υπάρχουν επαγγελματίες που κάνουν σωστά τη δουλειά τους και κάποιοι που παίρνουν 60€ για μια φωτοτυπία (μην τους κακολογείτε  είναι ακριβές οι φωτοτυπίες).

    Φιλικά.

    • Upvote 1
  6. Στον elot hd 384 και στο παράρτημα Π 61-Γ έχει παράδιγμα μετρήσεις γείωσης. Στο άρθο 612.6.2 λέει ότι η μέτρηση πρέπει να γίνει με την κατάλληλη μέθοδο και μετά αναφέρει το ποιο πάνω παράρτημα.

    Στο σεμινάριο που έκανα μας είπαν ότι δεν είναι αποδεκτή η μέτρηση με αμπεροτσιμπίδες ακόμα.

    Πότε δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι πάντα θα έχεις ουδετέροση οπότε πρέπει να έχεις καλή γείωση

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.