Μετάβαση στο περιεχόμενο

Veronica

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Veronica's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Εχω ακουσει και το αλλα κορυφαια... 1. Οι γυναικες που ασχολουνται με αυτες τις σχολες "ειναι πειραγμενες"! 2. "Θα δουλευεις στην παραγωγη και θα εισαι με βαμμενο ματι και 12ποντο?" (φαινεται πως εχουν την εντυπωση οτι δεν ειμαι σε θεση να ξεχωρισω τη δουλεια απο το κλαμπ) 3. "Ποιος παιρνει στα σοβαρα μια γυναικα Μηχανολογο? Σε καμια περιπτωση δεν μπορει να επιβληθει." 4. "Επειδη οι γυναικες σε αυτα τα επαγγελματα ειναι λιγες, ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα τα μπλεξεις με καποιον απο τον εργασιακο σου χωρο. Αν γινει αυτο θα εχεις ασχημα ξεμπερδεματα!"
  2. Γεια σας! Παω δευτερα Λυκειου και θα ηθελα να περασω στο Μηχανολογων Μηχανικων. Ειναι γνωστο πως το συγκεκριμενο τμημα ειναι ανδροκρατουμενο (οπως και τα περισσοτερα τμηματα του Πολυτεχνειου). Ωστοσο δεν με πειραζε καθολου. Τον τελευταιο καιρο, ομως, εχουν πεσει ολοι πανω μου και μου λενε "που θα πας κοριτσι μου?Οι πολυτεχνιτες δεν θελουν τις γυναικες. Τραβα σε καμια οικονομικη σχολη ή γυμναστικη ακαδημια..." Ολο αυτο μου φαινεται ακρως ρατσιστικο. Δεν μπορω να πιστεψω πως υπαρχει τετοια προκαταληψη στις μερες μας. Τις λιγοστες κοπελες που εχετε στη σχολη τι τις κανετε? Τις μαστιγωνετε?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.