Μετάβαση στο περιεχόμενο

heyjoe

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

heyjoe's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Δυστηχώς, δεν είναι θέμα κακής στήριξης - τριξίματος λαμαρίνας. Ο συμπιεστής, έχει κάπως αυξημένο θόρυβο λειτουρίας. Δηλαδή, βγαίνει από το εσωτερικό του ο ήχος ... Επειδή δεν θα ήθελα να τον αλλάξω, σκέφτομαι την μόνωση... Ευχαριστώ!
  2. Καλημέρα στο forum! Θα ήθελα την συμβουλή σας σε θέμα ηχομόνωσης: Σε γκαρσονιέρα, υπάρχει εγκατεστημένο «Πολυκούζινο»,όμως ο συμπιεστής του ψυγείου, είναι θορυβώδης και ενοχλεί τον πελάτη. Το πολυκούζινο είναι μεταλλική κατασκευή, και στο «φάτνωμα» που είναι εγκατεστημένο ς ο συμπιεστής, δεν υπάρχει «πλάτη». Δείτε και τις επισυναπτόμενες photo. Επειδή για την ώρα δεν θα ήθελα να προχωρήσω σε αντικατάσταση, σκέφτομαι να ηχομονώσω τον συμπιεστή. Σημαντικό όμως είναι να γίνει κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να υπάρχει αερισμός! Σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω IZITHERM 30 mm. Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία? Ιδέες για κατασκευή και υλικά? Για την ώρα δεν έχω μετρήσει dB. Βέβαια σκοπεύω να μετρήσω πριν και μετά την κατασκευή. Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.