Μετάβαση στο περιεχόμενο

Syber

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Syber

  1. sorry αλλά τι δυσκολεύεστε στα 2d? 3 εργαλεία είναι όλα και όλα για το 2d. κάντε καπιες δοκιμές ψάξτε και την βοήθεια και κάντε πιο συγκεκριμένες ερωτήσεις όχι τόσο γενικά και αόριστα. Το πρόγραμμα από μόνο του δεν κανει κάτι, όπως όλα τα προγράμματα θέλουν εκμάθηση και εξοικείωση για να είμαστε παραγωγικοί. είναι σαν το μολύβι αμα δεν κάνεις μουτζούρες πρώτα δεν θα κάνεις ποτέ ίσια γραμμή.
  2. Όταν ζητάς άνοιγμα αρχείου DWG φρόντισε να μπεις στις ρυθμίσεις μεταφραστή και να αλλάξεις τις μονάδες σχεδίασης κατά προτίμηση σε 1 μετρό. Το κουμπάκι F1 έχει αρκετά χρήσιμα πράγματα. το βιβλίο όντος δεν είναι και το πιο εύχρηστο αλλά είναι λίγο δύσκολο να βάλεις 1500 σελίδες σε ένα τόμο σιγά σιγά όλα γυρνάνε σε ηλεκτρονική μορφή όποτε F1 the way to go. Ψάξε και στο σιτε της Graphisoft http://www.graphisoft.com/community/education/resources/
  3. Για συρόμενο παντζούρι δοκίμασε να βάλεις δυο πόρτες με ελαχίστη μετατόπιση την μια από την άλλη. δεν είναι οτι καλύτερο αλλά κάνεις την δουλειά σου.
  4. Υπάρχουν πολλοί απλά ελάχιστοι μπαίνουν στον κόπο να ενημερώνονται και να ψάχνονται. έχω τύχει σε γραφείο με αγορασμένο τελευταία έκδοση και δεν το αγγίζουν επιδι οι σχεδιάστριες έχουν βολευτεί με παλιότερη έκδοση 3 version πίσω ή βλέπεις άτομο που δουλεύει 2D τα πάντα τραβάει προβολές για τομές κλπ. και έχει κάνει το interface autocad, έκανα 10 λεπτά να καταλάβω πως δούλευε σε archicad. γενικά Ελλαδα ήμαστε λίγο δεν βαριεσε δουλεία να γίνετε και ας τρώμε όλη την ημέρα για κάτι που γίνετε σε 1 ώρα. για αυτό και σπάνια γίνετε εκπαίδευση προσωπικού και συνήθως γίνετε όταν έχουν φτάσει σε φάση που δεν τραβάει άλω.
  5. Δες τι πένα έχεις στο περίγραμμα της πλάκας και βάλε ότι έχει και το περίγραμμα του τοίχου (κάτοψη και τομή). Και φροντίζεις να έχεις το ίδιο υλικό στο μοντέλο στο τοίχο και στο γύρο γύρο της πλάκας διαφορετικά θα φένετε πάντα μια γραμμή που ξεχωρίζει τοίχο απ'ο πλάκα
  6. Μενού Αποψη/ Μεθοδος 3D άποψης/ Ρυθμίσεις 3D παραθύρου. Στην καρτέλα που σου βγάζει κάτω δεξιά στο Φόντο επέλεξε ...του Φωτορεαλισμου αυτό σημαίνει πως οτι φώτο 8α βάλεις το φόντο απο της ρυθμίσεις φωτορεαλισμου 8α εμφανίζετε και στο 3D παράθυρο. Τωρα για να βάλεις φόντο πας Έγγραφο/δημιουργική απεικόνιση/Ρυθμίσεις Φωτορεαλισμου. στην καρτέλα Φόντο βαζεις εικόνα αντι χρόματος και το προσαρμόζεις σέρνοντας την εικόνα σου που 8α εμφανισει στο μικρό παράθυρο οστε να τεριαξει πιο εύκολα με το 3d. Αλιος βάζεις μια μεγάλη επιφανια πίσω απο το 3d μοντέλο με το φοτνο που 8ες σαν υλικό και το βλέπεις παντα στο 3D. με αυτόν τον τρόπο εχεις το πλεονέκτημα πως μπορείς να βάλεις έναν κύλινδρο με πανοραμική εικόνα 360 και να έχεις παντού φόντο.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.