Μετάβαση στο περιεχόμενο

micka

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

micka's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα, ζητώ τη βοήθειά σας γιατί χρειάζομαι μία τεχνική έκθεση για ενοικιαζόμενα δωμάτια που πρόκειται να ενταχθούν στον άξονας 3 του ΠΑΑ (παλιό ΟΠΑΑΧ). Η τεχνικη έκθεση θα υποβληθεί μέσα στο φάκελο μαζί με την οικονομοτεχνική μελέτη. Η τεχνική έκθεση πρέπει να περιγράφει αναλυτικά το κτίσμα, τους χώρους με τις χρήσεις τους, να τεκμηριώνει πως παίρνει τα 4 κλειδιά, να περιγράφει υποδομές και τρόπους εξοικονόμησης ενέργειας, υποδομές ΑΜΕΑ. Ότι έχετε να μου στείλετε είναι ευπρόσδεκτο επειδή οι ημερομηνίες είναι πολύ πιεστικές. ευχαριστώ εκ των προτέρων
  2. Σας ευχαριστώ για τις απανήσεις! Ελπίζω να βρω κάποια άκρη
  3. To οικόπεδο των 327 τ.μ. έχει διαστάσεις 26 x 12,6, έχει πρόσωπο 26 μ σε επαρχιακή οδό. Συνολικά το οικόπεδο έχει διαστάσεις 40 x 12,6 με 40 μ πρόσωπο στην ίδια επαρχιακή οδό. Ο συντελεστής δόμησης είναι: 1,6 στα πρώτα 100 0,8 στα δεύτερα 100 0,6 στα υπόλοιπα Η κάλυψη είναι 0,7 Έχω απευθυνθεί σε μηχανικό της περιοχής αλλά και αυτός μπλέχτηκε γι αυτό ήθελα και μία δεύτερη γνώμη. Αν θεωρηθεί το οικόπεδο ενιαίο η υπάρχουσα δόμηση υπερκαλύπτει τη δόμηση που επιτρέπει ο συντελεστής και έτσι δε μπορώ να χτίσω τπτ, ενώ αν θεωρηθούν και τα δύο αυτοτελή δεν έχω πρόβλημα. Η διαθήκη αυτή βασίστηκε σε παλαιότερη διαθήκη που είχε έναν μόνο αποδέκτη ο οποίο τα κληροδότησε σε μας τους δύο. Τα οικόπεδα μαζί με την οικία υφίστανται από το 1905 περίπου. Λογικά πριν από τη διαθήκη ήταν εννιαίο και τώρα συστάθηκε η κάθετη. Ευχαριστώ πολύ για τν απάντηση!
  4. Καλησπέρα. Ήθελα να σας κάνω μία ερώτηση στο forum σας και ελπίζω το Post αυτό να είναι στο κατάλληλο μερος έτσι ώστε να μη δημιουργώ κάποιο πρόβλημα. ΚΛηρονόμησα ένα τμήμα οικοπέδου διαιρετό όπως αναφέρει η διαθήκη στο οποίο έχω την κυριότητα εις ολόλκηρον (327 τμ). Το τμήμα αυτό είναι κομμάτι ενός οικοπέδου 504 τ.μ. Στο υπόλοιπο τμήμα είναι κτισμένη οικία στην οποία έχω την συνκυριότητα με συγγενικό μου πρόσωπο. Μπορεί το τμήμα του οικοπέδου να θεωρηθεί αυτοτελές οικόπεδο και να οικοδομηθεί ξεχωριστά (δόμηση και κάλυψη επί του τμήματος των 327 τ.μ.); Έχω βρει ότι σύμφωνα με την κάθετη ιδιοκτησία δεν επιτρέπεται όμως έχω βρει και γνωμοδότηση που δέχτηκε το ΠΕΧΩΔΕ το 91 η οποία το επιτρέπει. Επίσης πληροφορήθηκα ότι πρέπει να υπάρχει και μία πρόσφατη απόφαση η οποία να το επιτρέπει. Το οικόπεδο βρίσκεται σε οικισμό υφιστάμενο πριν το 1923 (όχι παραδοσιακό). Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.