Μετάβαση στο περιεχόμενο

katsampu

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

katsampu's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Η συλλογή θα γίνεται από ειδικούς κάδους (όπως της Revive στα Σούπερ Μάρκετ) που θα τοποθετηθούν σε Δήμους της Αττικής. Θα αποθηκεύεται στις εγκαταστάσεις από όπου θα το παραλαμβάνει εταιρεία επεξεργασίας. Ξέρεις ποιο είναι το νομικό πλαίσιο, τι προδιαγραφές υπάρχουν? Θεωρείται χαμηλής όχλησης? Πρέπει να χωροθετηθεί σε ΒΙ.ΠΕ.? Θα ήθελα πληροφορίες τεχνικής φύσεως.
  2. Με ενδιαφέρει μόνο η συλλογή και η αποθήκευση. Όχι για Κρήτη, για Αθήνα. Αν έχεις ασχοληθεί και ξέρεις τεχνικά πως υλοποιείται και τι προβλέπει η νομοθεσία στείλε μου.
  3. Ψάχνω σχετικά για την δημιουργία επιχείρησης συλλογής τηγανέλαιου για ανακύκλωση. Αν κάποιος μηχανικός γνωρίζει το αντικείμενο από την τεχνική σκοπιά (εγκαταστάσεις, νομοθεσία κτλ) ας ανεβάζει στο post απάντηση. Επιπλέον όποιος θέλει να αναλάβει κομμάτι της αδειοδότησης ας επικοινωνήσει μαζί μου προκειμένου να συνεργαστούμε.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.