Μετάβαση στο περιεχόμενο

niktram

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

niktram's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Το ξέρω ότι δεν είναι θέμα μηχανικού αλλά σκέφτηκα ότι θα έχετε κάποια άποψη και ίσως κάποιο link με τέτοια θέματα! Ευχαριστώ και πάλι!
  2. Καλημέρα, βρήκα το forum σας ψάχνοντας σχετικά με δικαιώματα σε Εξ αδιαιρέτου σπίτι κλπ και έπεσα πάνω σε ένα άσχετο θέμα αλλά σκέφτηκα ότι ίσως μπορείτε να βοηθήσετε. Τουλάχιστον ίσως μου υποδείξετε κάποιο άλλο site με σχετικό υλικό! Δεν ξέρω "προβλέπεται" να θέσω το παρακάτω ερώτημα στο forum σας και αν έχω επιλέξει την σωστή ενότητα αλλά το πολύ πολύ να "φάω πόρτα"! Το πρόβλημα μου είναι με ένα ακίνητο (εξοχικό) το οποίο είναι εξ αδιαιρέτου στα 4. Ξέρετε πως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις που όλοι θέλουν να βολευτούν το καλοκαίρι και να πάνε διακοπές όλοι μέσα σε 15-20 μέρες του Αυγούστου! Στην προσπάθεια λοιπόν να βγάλουμε άκρη κάποιος είπε ότι επειδή είναι εξ αδιαιρέτου έχει ο καθένας το δικαίωμα να πηγαίνει όποτε θέλει, ας είναι κάποιος άλλος μέσα αρκεί να μην ενοχλεί τις ώρες κοινής ησυχίας κλπ. Με λίγα λόγια μας απείλησε ότι μπορεί να σκάσει μύτη όποτε θέλει εφ' όσον δεν του τύχει να πάει όποτε θέλει εκείνος διακοπές και να μας κάνει την ζωή δύσκολη! Προσπαθώ να βρω κάπου την σχετική νομοθεσία για τις εξ αδιαιρέτου ιδιοκτησίες ώστε να δω ποια είναι τα δικαιώματα των μερών και πως μπορούν οι υπόλοιποι να αντιμετωπίσουν αυτούς που δημιουργούν προβλήματα και πόσο σημασία έχουν τα ποσοστά δεδομένου ότι αυτός που δημιουργεί το πρόβλημα έχει το 1/4! Παρόμοια προβλήματα έχω συναντήσει από μικρός με τα κληρονομικά της μητέρας μου και δουν μου αρέσουν καθόλου αυτές οι καταστάσεις! Θα ήθελα να αποφύγω τους δικηγόρους, τις μηνύσεις και τα σχετικά αλλά θα ήθελα να ξέρω και τα δικαιώματα μου! Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και συγνώμη αν το ερώτημα μου δεν αφορά το forum σας!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.