Μετάβαση στο περιεχόμενο

vkmic

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Ευχαριστώ τον Άρη για την παρατήρηση. Αρχάριο μέλος και ιδιώτης που τώρα ξεκινάει οικοδομή, βλέπεις... και δεν ήξερα ακριβώς ποια θεματική ενότητα είναι η σωστή για το θέμα. Engant, κρατώ την ιδέα σου για περιπτώσεις μεγάλων ακάλυπτων...
  2. Γνώμες για μόνωση τοιχοποιείας και κολώνων... Ρωτάω, γιατί το durosol μου έρχεται πιο φθηνό και μου είπαν ότι έχει καλύτερα χαρακτηριστικά από το παραδοσιακό (αλλά δοκιμασμένο) dow. {10-06-2009, 12:45} Κανένας με ίδια πείρα ή έστω μια γνώμη; Ευχαριστώ.
  3. http://www.renovat.gr/Eksoteriko_Ypogeio.aspx Έχει χρησιμοποιήσει κανείς τη συγκεκριμένη λύση; Γνώμες σε σχέση με τις πιο παραδοσιακές λύσεις; Παρατήρηση: Τα θέματα πρέπει να αναρτώνται στην σωστή θεματική κατηγορία ανεξάρτητα της επαγγελματικής σας ιδιότητας. Πχ ένας Πολιτικός Μηχανικός δε δημοσιεύει ένα θέμα που αφορά "Αμοιβές-Οικονομικά Αδειών" στην ενότητα των "Πολιτικών Μηχανικών". Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.