Μετάβαση στο περιεχόμενο

nautilos

Members
  • Περιεχόμενα

    0
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

nautilos's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. και επειδη το εργο εχει παραληφθει τι εγινε? δηλαδη επειδη κατοικηθηκε τον Νοεμβριο και με τις βροχες του Φεβρουαριου τρεχανε νερα απο τους ηλεκτρολογικους πινακες ποτε επρεπε να το παρουμε χαμπαρι?
  2. δεν ηταν εν λευκο. ειχαμε εβδομαδιαια ραντεβου και στο γραφειο και στην οικοδομη ειχα γνωρισει ολους τους συνεργατες και οι εργασιες γινονταν συμφωνα με το προγραμμα αλλα και τις δικες μου επιλογες. Ομως μετα την παραδοση αρχισαν τα προβληματα. Του τα επισημαναμε πολλες φορες και προφορικα και γραπτα, ακομα και με επιστολη απο δικηγορο που τον καλουσε να αποκαταστησει κακοτεχνιες και βλαβες. Αλλα τιποτα! Ενας απο τους συνεργατες (γνωστη εταιρια στον χωρο των ενεργειακων σπιτιων) του μαλιστα που ανελαβε ολες τις υδραυλικες εγκαταστασεις, ενδοδαπεδια θερμανση και πολλα αλλα, οταν κληθηκε να κοιταξει τον καυστηρα που εν μεσω χειμωνα σταματησε, μας εκλεινε το τηλεφωνο στα μουτρα. Παραθετω αποσπασμα απο το site της εταιριας για να δειτε τι καραγκιοζηδες ειναι μερικοι ειμαι πραγματικα εξοργισμενος με τετοιους ανθρωπους που οταν τους συναντας σου μιλανε για ISO και τετοια στην συνεχεια στα "αρπαζουν" και μετα σου λενε φωναξε καυστηρατζη.....ΝΤΡΟΠΗ Edit: Μην κάνετε παράθεση υλικού από άλλες ιστοσελίδες την στιγμή που: α) δεν έχετε την άδεια και β) το υλικό παράθεσης είναι αρκετό για να θεωρηθεί πως επέρχεται δυσφήμιση. acnt
  3. προσυμφωνο δεν καναμε για χρονους παραδοσης, εγγυησεις και τετοια πραγματα. η επιλογη ηταν καθαρα τυχαια, αφου εκανα μερικες επισκεψεις σε αρχιτεκτονικα γραφεια κοντα στην περιοχη μου και επελεξα καθαρα απο την εντυπωση που σχηματισα κατα το ραντεβου.
  4. ευχαριστω για την απαντηση ολων αλλα αυτο το "οι μηχανικοι αποτελουν μεγαλη δυναμη" δεν το καταλαβαινω. δηλαδη απο την στιγμη που καποιος ανελαβε ενα εργο συνολικης αξιας 1.2 εκατομυριου ευρω, επελεξε μονος του τους συνεργατες του, αμοιφθηκε για ολα οσα ζητησε, και για επιστασια, και εφερε ενα τετοιο αποτελεσμα, πρεπει να το φοβομαστε? εδω ενα cd player των 20 ευρω αγοραζεις και εχεις 1-2 χρονια εγγυηση. αυτος δεν φερει καμια ευθυνη? και πρεπει απαραιτητα να βαλω δικηγορο, να κανω αυτοψιες και να φορτωθω και με αλλα εξοδα για να βρω το δικιο μου? αμα γινει μια καταγγελια σε ενωση καταναλωτων ή Υπουργειο Αναπτυξης, δεν μπορει κανεις να υποχρεωσει αυτον τον κυριο να δουλεψει σαν επαγγελματιας??????????
  5. Καλησπερα σε ολους, Θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με ενα θεμα που αντιμετωπιζω και νομιζω οτι ολοι σας μπορειτε με τις γνωσεις σας και την εμπειρια σας να με βοηθησετε. Πριν 2 χρονια εχοντας ενα οικοπεδο στο Ντραφι, αποφασισα να χτισω ενα σπιτι για να στεγασω την οικογενεια μου. Ψαχνοντας απο γνωστους κατεληξα σε ενα αρχιτεκτονικο γραφειο, που τελικα ανελαβε ολο το project, καθως και την επιστασια του εργου. Ο αρχιτεκτονας-επικεφαλης ολων των συνεργειων, δουλευε με συνεπεια μεχρι λιγο πριν ετοιμαστει το εργο. Τρεις μηνες ομως προτου παραδωθει, αρχισαμε να τον κυνηγαμε, αναγκαζομασταν να περνουμε εμεις τηλεφωνα ολους τους εμπλεκομενους για να ενημερωθουμε για την πορεια των εργασιων, αλλα και για να "σπρωξουμε" προς την ολοκληρωση τους. Να σημειωθει, εδω οτι η ροη χρηματων ηταν απροβληματιστη προς το γραφειο, αλλα και οποιοδηποτε αλλο συνεργειο. Τελος, μπαινω στο σπιτι και διαπιστωνω, ελλειψεις, και κακοτεχνιες που μετα απο μερικες εβδομαδες εξελιχθηκαν σε ζημιες. Πιο συγκεκριμενα, απο κακη οδευση των καλωδιων του ηλεκτρικου ρευματος (τρυπημα τοιχου) προς το υπογειο, μπηκαν με τις πρωτες βροχες νερα στο ημιυπογειο και υπογειο του σπιτιου, με αποτελεσμα να πλημμυρισουν τρια δωματια, και ολος ο χωρος του υπογειου οπου βρισκεται Η/Μ εξοπλισμος με 50 εκατοστα νερου. Τα δε δωματια αχρηστευτηκαν πληρως με τοιχους να σταζουν νερα και μουχλα. Οταν κληθηκαν οι "υπευθυνοι" απλα κοιταξαν και εφυγαν. Απαντλησα μονος μου περι τα 15 κυβικα νερο απο το υπογειο, πληρωσα για ελεγχο και καθαρισμο μηχανηματων ασανσερ και καυστηρα και εχω μεινει τωρα που μιλαμε (μετα απο 15 μηνες) με 3 ακατοικιτα δωματια στο σπιτι μου. Συνεχιζοντας το μαρτυριο, στο υπογειο, στο ταβανι του οποιου ειναι τοποθετημενοι λαμπτηρες και ηλεκτρολογικα κουτια (ο χωρος ειναι καθαρα αποθηκευτικος) καθε φορα που βρεχει τρεχουν νερα μεσα απο τα ηλεκτρολογικα κουτια προερχομενα απο τις τρυπες που εχουν γινει στο μπετον για να ερθει το σπιραλ μεσα στο κουτι. Μετα απο ολα αυτα που ελπιζω να μην σας κουρασα αλλα και αλλα λιγοτερο "χτυπητα" που δεν αναφερω για να μην γινω βαρετος, παρακαλω για την γνωμη σας και ισως λιγη κουβεντουλα πανω στο προβλημα μου. Ευχαριστω θερμα.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.