Μετάβαση στο περιεχόμενο

Micha_Nikos

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Micha_Nikos

  1. Καλημέρα Δημήτρη, 1) ο αριθμος αδείας χορηγείται από την Δ/νση βιομηχανίας της περιοχής/πόλης σου. Τα δικαιολογητικά (και για άδεια μηχανολόγου και για ηλεκτρολογου εγκαταστάτη) που απαιτούνται ειναι: http://www.nath.gr/default.aspx?lang=el-GR&loc=1&&page=24&docid=39 2) στην ημερομηνια λήξης γράφεις : άνευ
  2. - Γνωρίζει κάποιος πως να σχεδιάσω μια στεγανή δεξαμενή, κάτοψη-τομή (όπως την σηπτική?). -Επειδή στη συγκεκριμένη μελέτη που ασχολούμαι έχει βγεί 50μ³ από πόσους θαλάμους πρέπει να αποτελείται? - Υπάρχει κάποιο υπόδειγμα ή συγκεκριμένη νομοθεσία για τις στεγανές που μπορώ να συμβουλευτώ? Ουυυφφφφ.... αυτά....
  3. Τα 350 lt/κλίνη ειναι η μέση ή η μέγιστη ποσότητα λυμάτων? (φαντάζομαι η μέγιστη, αλλιώς μου προκύπτει στεγανή - "τέρας" ).
  4. Πρόκειται να υπολογίσω στεγανή δεξαμενή για ενοικιαζόμενα δωμάτια. Το πρόβλημα ειναι ότι δεν θα το υπολογίσω βάσει της 221/65 Υγειονομική Διάταξης όπου η μέση ημερήσια ποσότητα λυμάτων ανά άτομο λ ειναι 150 lt (και αυτή προσαυξάνεται κατά 50%), αλλά βάσει κανονισμού ΕΟΤ. Γνωρίζει κανείς πόσο ειναι τα lt/ άτομο λυμάτων (και λάσπης) στον κανονισμό του ΕΟΤ για ενοικιαζόμενα δωμάτια?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.