Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΙΩΑΝΝΑ

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

ΙΩΑΝΝΑ's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. καλησπέρα, θα ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με μία κεραμοσκεπή πουθα ήθελα να βάλω στην ταράτσα του σπιτιού μου.τι κόστος έχει να βγαλείς μια άδεια κεραμοσκεπής
  2. να σε ρωτησω ειχεs πληρωσει ενσημα για την οικοδομη ; ειχαν στο ικα φακελο σου ; η ισχυει κατι διαφορετικα για μας που ειχαμε πριν το 1980 οικοδομη; πρεπει για να ερθουν για αυτοψια να εχεις τελειωσει το κτισμα ; EDIT: Ιωάννα, δυο δημοσιεύσεις παραπάνω σε παρακάλεσαν να μη χρησιμοποιείς κεφαλαία τα οποία απαγορεύονται από τους Κανόνες Συμμετοχής τους οποίους σου συνιστώ να διαβάσεις (κάνε κλικ πάνω στη φράση "Κανόνες Συμμετοχής" με τα μπλε γράμματα).
  3. Όχι, δεν έχω ξεκινήσει ακόμα τις διαδικασίες. Από Δευτέρα. Εσύ τι έκανες, πλήρωσες τίποτα; EDIT: Σε παρακαλώ να μη χρησιμοποιείς κεφαλαία. Διάβασε τους Κανόνες Συμμετοχής.
  4. ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ INTERNET ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ 1. Αίτηση ηλεκτροδότησης (έντυπο ΔΕΗ). 2. Επικυρωμένο αντίγραφο της Οικοδομικής Αδείας, με τη σφραγίδα της Πολεοδομικής Υπηρεσίας για την οριστική ηλεκτροδότηση του διαμερίσματος, εφόσον αυτή δεν έχει ήδη κατατεθεί στο φάκελο της πολυκατοικίας που κατατέθηκε στη ΔΕΗ κατά την αρχική ηλεκτροδότηση. Για την έναρξη της διαδικασίας ηλεκτροδότησης αρκεί η προσκόμιση απλού φωτοαντιγράφου της οικοδομικής άδειας. 3. Υπεύθυνη Δήλωση Εγκαταστάτη (ΥΔΕ) από ιδιώτη ηλεκτρολόγο, κατά περίπτωση : · Θεωρημένη από τις αρμόδιες ΔΟΥ (ιδιοκτήτη και ηλεκτρολόγου), για τις οικοδομικές άδειες που έχουν εκδοθεί πριν τις 31.12.94, · Βεβαίωση της αρμόδιας ΔΟΥ ιδιοκτήτη, για τις οικοδομικές άδειες που έχουν εκδοθεί μετά τις 31.12.94 4. Δήλωση του οικείου Δήμου ή Κοινότητας με τα τετραγωνικά μέτρα για τη χρέωση Δημοτ. Φόρου (Δ.Φ.), Δημοτ.Τέλους (Δ.Τ.) και Τέλους Ακίνητης Περιουσίας ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ
  5. Το σπιτι που θελω να παρω ρευμα δεν ειναι μονοκατοικια ειναι 4 οροφο κτιριο στο οποιο ολα τα υπολοιπα διαμερισματα εχουν παρει ρευμα .
  6. Καλημέρα > Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα και θα εκτιμούσα πολύ αν γνώριζε κάποιος την λύση στο πρόβλημα μου να μου στείλει μια απάντηση. > Έχω ενα διαμέρισμα που είναι απο το 1980 και το οποίο λόγω του οτι θέλω να κατοικισω θελω να ξεκινησω διαδικασιες για να παρω ρευμα και νερο . Φοβαμαι οτι θα μου δημιουργησουν προβλημα επειδη στο σπιτι δεν πρεπει να εχει κολλημενα ενσημα επειδη ο μπαμπας μου ηταν οικοδομος και το εφτιαξε μονος του. Γνωριζετε αν θα με στειλουν να παρω χαρτι απο το ΙΚΑ ;; Επειδη ζητησα τα δικαιολογητικα απο ΔΕΗ για το τι χρειαζεται και δεν μου ειπαν τιποτα για ΙΚΑ . Θα εχω προβλημα:;; Λογω επαγγελματος του πατερα μου και λογω παλαιοτητας του διαμερισματος θα υπαρχει προβλημα :;; > Σας παρακαλω βοηθηστε μου γιατι δεν ξερω απο που να ξεικινησω.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.