Μετάβαση στο περιεχόμενο

nafap

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Patras

nafap's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Collaborator Rare

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ όλους !! Θα επανέλθω ίσως με ένα σκαρίφημα, ως προς τα οικόπεδα (συνένωση) τα πράγματα φαίνονται να είναι απλά ..
  2. Ευχαριστώ, με έχετε καλύψει Με ένα σκαρίφημα ίσως σας δώσω και καλύτερη άποψη Ευχαριστώ !! nafs
  3. GRTopo το γνωρίζω.. δες παρακάτω Thomas, Theoharis, ακριβώς.. το ερώτημα ίσως το έθεσα σε λάθος βάση, δεν είναι αν μπορώ να κάνω τοπογραφικό, αλλά αν το τοπογραφικό μου μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συμβόλαια μεταβίβασης του εν λόγω οικοπέδου στη παρούσα φάση ενώ συντρέχουν α) δικαστικά θέματα (δηλ ο πελάτης μου τρέχει τον.. συνάδελφο γιατί αγόρασε οικοδομήσιμο οικόπεδο ενώ είναι καταφανώς απλώς άρτιο) και β) βεβαίωση αρτιότητας η οποία δεν απαντάται με τίποτε και κοντεύει χρόνο! Νομίζω ότι το τοπογραφικό μου δεν έχει πρόβλημα να χρησιμοποιηθεί σε συμβόλαια μεταβίβασης παρά τα παραπάνω, δηλ. δεν νομίζω ότι παρόλο που συντρέχουν τα παραπάνω εμποδίζει κάτι το πελάτη μου -στη παρούσα φάση- να μεταβιβάσει, αφού και το άλλο μέρος συμφωνεί να αγοράσει απλώς άρτιο, αλλά θέλω να σιγουρευτώ.. Σας ευχαριστώ όλους !
  4. Θα μπορεί ο πελάτης μου όμως να το χρησιμοποιήσει για να πωληθεί στη παρούσα φάση ;;
  5. Έχω την εξής περίπτωση: Άρτιο οικόπεδο το οποίο πουλήθηκε στον πελάτη μου ως Οικοδομήσιμο, με σχετικά τοπογραφικά και συμβόλαια, ενώ καταφανώς δεν είναι. (Συγκεκριμένα δεν εφάπτεται όλη η πλευρά σε δημόσιο δρόμο -- ενώ ο χρόνος δημιουργίας του από κατάτμηση το 2001 εμπίπτει στο ΦΕΚ 181 περί οικισμών <2000 κατ. καθώς και το άρθρο 86 που ορίζει σαφώς ότι χρειάζεται όλη η πλευρά). Στο οικόπεδο δεν υπάρχει κτίσμα. Βρίσκεται τώρα αγοραστής από όμορο οικόπεδο που θέλει να το αγοράσει, και συμφωνεί να το αγοράσει ως άρτιο, μη οικοδομήσιμο, (για περιβάλλοντα χώρο στο δικό του οικόπεδο). Σημειωτέον ότι α) ο πελάτης μου βρίσκεται στα δικαστήρια για το εν λόγω οικόπεδο με τον προηγούμενο μηχανικό που το χαρακτήρισε ως οικοδομήσιμο και β) εκρεμεί αίτημα βεβαίωσης αρτιότητας που έχει κάνει ο πελάτης μου στη πολεοδομία η οποία όμως δεν απαντά εδώ κ αιώνες.. (είναι βέβαιο πάντως ότι το οικόπεδο δεν οικοδομεί) είναι όμως άρτιο. Υπάρχει κάτι, (διάταξη πολεοδομίας κτλ ή άλλο) που να με εμποδίζει να κάνω τοπογραφικό ως άρτιο, μη οικοδομήσιμο οικόπεδο ώστε να επισυναφθεί στα συμβόλαια πώλησης -ως απλώς άρτιο- του πελάτη μου στη παρούσα φάση; Ναυσικά Thanks! Παρακαλώ μεταβείτε στο Πίνακας Ελέγχου -->Προσωπικό Προφίλ-- >Επεξεργασία προσωπικών στοιχείων και στο πεδίο επάγγελμα συμπληρώστε την ειδικότητά σας. avgoust
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.