Μετάβαση στο περιεχόμενο

amfikratis

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

amfikratis's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο που διαθεσατε κ την μικρη βοηθεια που μου δινετε....τελικα ομως παιρνει η δεν παιρνει την κυριοτητα η δασικη υπηρεσια???
  2. Μιας και σας βρηκα εστω και τυχαια ισως ειστε οι αρμοδιοι για να με βοηθησετε.....εχω ενα κτημα 22 στρεμματων στο πρωτο ποδι χαλκιδικης,απο τα οποια τα 4 ειναι ηδη στο σχεδιο πολεως- οικισμου της περιοχης...τα υπολοιπα 18 αν και καθαριζονται σχεδον καθε 10 χρονια εχουν αρκετα πευκα...το κτημα εχει 100 ελαιοδενδρα και στο κομματι των 18 στρεμματων ξεκινησε ο πατερας μου ενα ξενοδοχειο το οποιο ομως εμεινε στα μπετα(σκελετος)....εχω παρει 2 φορες αδεια καθαρισμου απο το δασαρχειο(τν τελευταια το 1998 ) αλλα δεν ξερω τι πρεπει να κανω μιας και ολοι οι ντοπιοι μου λενε να προσεξω γιατι "θα σου το παρει το δασαρχειο,εχει πολλα πευκα"...πειτε μου λοιπον μιας και θελω να το δωσω αντιπαροχη τι πρεπει να κανω τι να προσεξω κ τι να αποφγω για να μην μου "το παρει"το δασαρχειο και τι ακριβως μπορει να σημαινει αυτο...συγνωμη αν σας κουρασα...ευχαριστω
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.