Μετάβαση στο περιεχόμενο

softcadman

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

softcadman's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Πιστεύω εάν επικοινωνήσεις με τις εταιρείες Alldesign Hellas(http://www.allplan.gr/ALLPLANEN/service/impressum.htm), CivilTech η Multix, θα χαρούν να σου κάνουν μια παρουσίαση του Allplan, εγώ έτσι το γνώρισα και τελικά το αγόρασα.
  2. Panos….Αφού μιλάμε για το Allplan πιστεύω πως η καλύτερη λύση είναι το Cinema 4D, πρώτα από όλα η σκηνή εξάγεται από το Allplan στο CINEMA 4D (φώτα, path τις κάμερες, χρώματα και άλλα πολλά συμπεριλαμβάνονται στο εξαγόμενο αρχείο) Το Allplan διαθέτει βελτιωμένη υποστήριξη για αυτές τις διαδικασίες και έτσι μεταφέρονται όχι μόνο τα αντικείμενα, αλλά και ολόκληρη η δομή της μελέτης και τα υλικά που έχουν οριστεί. Η άμεση εξαγωγή από Allplan σε αρχεία CINEMA 4D εξασφαλίζει ότι κανένα στοιχείο δεν θα χαθεί κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μεταφοράς……εγώ έχω την φοιτητική έκδοση και με έχει βοηθήσει πάρα πολύ για τις αρχιτεκτονικές μου παρουσιάσεις
  3. Κοίτα kostaspde για να συνεργάζεται με το SCIA Engineering της Nemetschek θα πρέπει να μετατρέπει το αρχιτεκτονικό μοντέλο σε στατικό, πράγμα που δεν νομίζω ότι κάνει αφού πρέπει να επικοινωνεί με το πρωτόκολλο IFC (δες, http://www.iai.hm.edu/). Εγώ θα σου έλεγα να ρίξεις μια ματιά στο Allplan, πήρα την φοιτητική έκδοση στα ελληνικά με 30€ και έμεινα αρκετά ευχαριστημένος με την αλληλεπίδραση που έχει με το Scia Engineer(http://www.allplan.gr/ALLPLANEN/bauingenieure/tragwerksplanung.htm)
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.