Μετάβαση στο περιεχόμενο

kostas13

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by kostas13

  1. Στην πολεοδομία μου είπαν οτι δεν είναι παράνομο που έκοψα ενα κομάτι 5000 τμ τυφλό αλλα ειναι το κοματι των 3000 με πρόσωπο στο δρόμο ,κτλ το οποίο θελω να κόψω για να φτιάξω ενα αρτιο και οικοδομησιμο οικοπεδο.
  2. Θεοχάρη ευχαριστώ για τη βοήθεια.Ομως θέλω να διευκρινήσω κάποιες λεπτομέριες.Το κοματι των 5000 τμ εχει κοπεί απο το δικο μου το 2004 τώρα θέλω να κόψω ενα κοματι με πρόσωπο 45 μ και βάθος 50 μ το οποιο βγαινει περίπου 3000 τμ όμως στην πολεοδομια μου λενε οτι δεν μπορεί να κοπεί μικροτερο κομάτι των 4000 τμ και με εχουν τρελάνει.Ελπίζω να είναι πιο κατανοητό τώρα. (Δεν είμαι τοπογράφος , απελπισμένος ιδιώτης είμαι) Ευχαριστώ...
  3. Γεια σας. Εχω ενα αγροταιμαχιο περιπου 30000 τμ εκτος ζωνης ,το οποιο εφαπτεται σε επαρχιακο δρομο.Γινετε να κοψω ενα κοματι 3000 τμ με προσωπο 50 μετρα και το ιδιο βαθος και να το πωλησω σε γειτονα μου ο οποιος κατεχη ενα αγροτεμαχιο 5000 τμ εφαπτομενο στην πισω πλευρα του κτιματος μου (χωρις προσωπο στο δρομο)?Δηλαδη αν ξερετε να μου πειτε αν υπαρχει περιορισμος για να γινει κατατμηση κοματιου<4000 τμ και συνενωση με το αλλο ωστε να γινει και αυτο αρτιο και οικοδομησιμο ? ευχαριστω..
  4. Γεια σας. Εχω ενα αγροταιμαχιο περιπου 30000 τμ εκτος ζωνης ,το οποιο εφαπτεται σε επαρχιακο δρομο.Γινετε να κοψω ενα κοματι 3000 τμ στην πισω πλευρα του κτιματος (χωρις προσωπο στο δρομο) και να το κανω γονικη παροχη?Δηλαδη δε θα ειναι αρτιο και οικοδομησιμο αλλα αυτο που με ενδιαφερει απλος ειναι αν υπαρχει καποιο νομικο η πολεοδομικο κολημα ? ευχαριστω.. Παρατήρηση: Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας. Χρησιμοποιείστε σωστή ορθογραφία και τόνους, τόσο στους τίτλους των θεμάτων όσο και στο κείμενο των δημοσιεύσεων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής! Ευχαριστώ, DOOM.
  5. Γεια σας,έχει μήπως, κάποιος από εσάς βγάλει άδεια μικρής κλίμακας για εγκατάσταση ΦΒ 100 kw με υψος πανω απο 2.5 m ?Δεν εχω καταλαβει τι ζηταει η πολεοδομια τελικα?
  6. Γεια σας.Θελω να ρωτησω αν εχει βγαλει καποιος αδεια μικρης κλιμακας για tracker >2.5 m των 100 kw και τι σου ζηταει η πολεοδομια?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.