Μετάβαση στο περιεχόμενο

kostas_vix

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by kostas_vix

  1. καλημέρα. έχει κάποιος από εσάς υπόμνημα χαρτών Γ.Υ.Σ.? ευχαριστώ
  2. καλησπέρα, χρειάζομαι πληροφορίες για την διπλωματική μου εργασία, πολιτικων μηχανικών απθ. θα ηθελα τον μαθηματικο τυπο επιλογης αναδόχου, στο google βγαζει 1000αδες και δεν βγάζω άκρη. αν μπορείτε να μου πείτε ποιος νόμοσ ειναι και που θα βρω να τον κατεβάσω αυτούσιο, ή αν υπάρχει κάποιο παράδειγμα ευχαριστώ Παρατήρηση: Οι τίτλοι των θεμάτων πρέπει να είναι με σωστή ορθογραφία και με τόνους. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ. acnt
  3. οκ πρωτη μερα μου ηταν θα τα ξαναπουμε ευχαριστω συναδερφε
  4. μια αλλη παρατηρηση ο τελευταιος αλβανος εργατης παιρνει 50€ μεροκαματο και αλλα 50€ ενσημο δηλαδη 100€*22=2200€ βγαζει απο την τσεπη ο εργοδοτης για σενα τον μηχανικο με τα τοσα χρονια σπουδες δημοτικο 6 χρονια γυμνασιο 3 λυκειο 3 αει 5-7 κοντα 20 χρονια σπουδες ποσα βγαζει απο την τσεπη του ο εργοδοτης σου? ποσα θα επρεπε να παιρνεις ετσι ωστε να ανταμειφθουν οι κοποι σου τοσα χρονια? 2000? 3000? 4000? και παλι λιγα σου λεω σκεψου οτι τοσα χρονια αν δουλευες θα μαζευες ενα μεγαλο ποσο ενω εσυ εγω ειμασταν με ενα βιβλιο στο χερι συνεχεια για να κανεις αποσβεση αυτα που θα εβγαζες και για να βγαλεις και κατι παραπανω για αυτο εξαλλου σπουδασαμε ποσα πρεπει να παιρνουμε λοιπον?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.