Μετάβαση στο περιεχόμενο

Xristos_Sg

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Xristos_Sg

  1. Γεια και πάλι! Έψαξα και βρήκα μερικά αξιόλογα βιβλία, όπως και το βιβλίο του Κωτσοβίνου. Αλλά, θέματα δε μπόρεσα να βρω, δεδομένου ότι δε γνωρίζω άτομα που να είναι πολιτικοί μηχανικοί. Αν κάποιος από σας θα μπορούσε να μου δώσει μια ιδέα του τι παίζει στις εξετάσεις αυτές (αν βάζουν ερωτήσεις θεωρίας, ασκήσεις και τι είδους, ιδιαίτερα Ρευστομηχανική) θα το εκτιμούσα πάρα πολύ.
  2. Καλησπέρα σε όλους! Παρακολουθώ εδώ και λίγο καιρό το φόρουμ σας και είναι ότι πιο αξιόλογο έχω δει στον ελληνικό χώρο. Μπράβο σας και συνεχίστε την καλή δουλειά! Θα μπω στο θέμα τώρα. Είμαι απόφοιτος του τμήματος Αρχιτεκτόνων ΑΠΘ, και σκέφτομαι να δώσω κατατακτήριες εξετάσεις στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών στη Ξάνθη, επειδή στη Θεσσαλονίκη περνάνε μόνο με το βαθμό πτυχίου (το 8,14 που έχω δε μπορεί να συναγωνιστεί το 9,57 απόφοιτου Οικονομικού τμήματος του πανεπιστημίου Μακεδονία - έχω δοκιμάσει πέρυσι). Τα μαθήματα είναι Οικοδομική-Ι, Στατική -Ι και Ρευστομηχανική. Ξέρει κανείς ποια βιβλία πρέπει να διαβάσω;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.