Μετάβαση στο περιεχόμενο

Γιώργος Κουκούλης

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    ΕΥΟΣΜΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχ/κός Πολεοδομίας & Χωροταξίας

Γιώργος Κουκούλης's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα! Επειδή θα μου γίνει μια πρόταση απο μια μεγάλη εταιρεία επεξεργασίας αλουμινίου να εργαστώ ως μηχανικός σχεδίασης και η υπεύθυνη ήταν πολύ διστακτική να μου πει τον μισθό μου θα ήθελα να γνωρίζω ποιο είναι το ελάχιστο που μπορεί να λαμβάνω. Αν και μου είπαν ότι τουάχιστον θα μου καλύπτουν το ΤΣΜΕΔΕ... Έχω κλείσει 7 χρονια από κτήση πτυχίου, έχω 5.5χρόνια στο ΤΕΕ/ΤΣΜΕΔΕ και είμαι παντρεμένος χωρίς παιδιά. Αν μπορείς στην απάντηση σου να παραθέσεις κάποιο σύνδεσμο ως πηγή θα βοηθούσε πολύ!!!
  2. Τελικά μετά από αρκετό ψάξιμο κατάλαβα ότι μάλλον όπως τα λες είναι... Κάθε δήμος και ανάλογα με το πόσο καλά τα έχει με τον ιδιοκτήτη επιτρέπει και τα δικά του. Ευχαριστώ για την απάντηση!
  3. Συνάδελφοι έχω παρατηρήσει ότι σε πολλά νέα ΚΥΕ (καφε, φαστ φουντ κλπ.) για να σκιάσουν όλο τον χώρο του πεζοδρομίου που έχουν τα τραπεζοκαθίσματά τους και να αποφύγουν τα κάθετα στηρίγματα που απαγορεύονται, τοποθετούν πτυσσόμενη τέντα στην άκρη μεταλλικών προστεγασμάτων- σκιάστρων όπως θέλετε πείτε τα... Έτσι η τέντα βγαίνει πιο έξω και δεν χρειάζεται επιπλέον στήριξη. Αν είναι νόμιμο ποιες μπορεί να είναι οι μέγιστες διαστάσεις και των δύο (σταθερού σκίαστρου και πτυσσόμενης τέντας) ;;;
  4. Είμαι 27 χρονών, δουλεύω 2 χρόνια με μπλοκάκι από δω κ απο κει, δεν δικαιώμουν επιδότηση ως νέος μηχανικός λόγω ότι έκανα εγγραφή στο ΤΕΕ το 2008 κ τώρα που χάρηκα κ είπα επιτέλους αποκλείεται να μην λάβω επιδότηση να αλλάξω κ γω τον εξαετίας Η/Υ με την crt οθόνη που μ' έχουν βγει τα μάτια, ναι είμαι κ πάλι απ'έξω... Ένα μπράβο στους πολυάριθμους συναδέλφους που αν κ πήραν έγκρισή δεν θα προχωρήσουν τελικά στην επένδυση, και μας στέρησαν αυτά τα λεφτά που τα χρειαζόμασταν... Κ μετά μας φταίει το κράτος κ το ΤΕΕ...
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.