Μετάβαση στο περιεχόμενο

kontr

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by kontr

  1. Επειδή με ενδιαφέρει και μένα. Έχει διαφορά αν έχει πόδια και πατάει στο έδαφος απο το να στηρίζεται αποκλειστικά στο δέντρο? Η χρήση είναι σαφώς για παιδικό παιχνίδι. Η σκάλα μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα? Γιατί εγώ θα ήθελα να χρησιμοποιήσω την σκάλα σαν στήριξη μαζί με πόδια. Δεν θέλω να βιδώσω πάνω στο δέντρο. Ευχαριστώ.
  2. ευχαριστώ για την απάντηση. δεν αναφέρεται πουθενά δρόμος στα προηγούμενα συμβόλαια. αλλα υπάρχουν μάρτυρες οτι η πρόσβαση του γίνονταν απο το συγκεκριμένο σημείο απο παλιά. απο τα λεγόμενα του μηχανικού και πολλών άλλων για να βγει αδεια πρεπει να υπαρχει πρόσβαση και δρόμος ή δουλεία τουλαχιστον. αυτο εκδικάζεται τον Ιουνιο και ο νομος ειναι σαφής οτι πρεπει να μου δοθεί δρομος. το θεμα ειναι αν αυτος ο δρομος περνά μέσα απο δασικό τι κάνουμε και κατα πόσο το δικαστήριο θα δεχτεί έφεση ή κατι που θα μπορούσε να καθυστερήσει τα πράγματα.
  3. Παρακολουθώ το forum αρκετό καιρό και εχω βρει πολλές φορές απαντήσεις σε θέματα που με αφορούσαν. Τώρα όμως έχω ενα συγκεκριμένο πρόβλημα που ίσως κάποιος θα μπορούσε να δώσει κάποια απάντηση. Υπάρχει ένα εκτός σχεδίου αγροτεμάχιο άρτιο και οικοδομήσιμο, με χαρτιά δασαρχείου κλπ. Το πρόβλημα με το συγκεκριμένο είναι οτι δεν έχει δρόμο άρα δεν βγάζει άδεια (το συμβόλαιο είναι του 1949). Ο δρόμος εκδικάζεται στο ειρηνοδικείο τον Ιούνιο. Από όλους τους εμπλεκόμενους μόνο ένας αρνείται να δώσει δρόμο. Τα ερωτήματα μου είναι τα εξής: -Υπάρχει περίπτωση να μην πάρω δρόμο? -Πόσο μπορεί να κολλήσει η διαδικασία σε περίπτωση που αυτός ο κάποιος μουλαρώσει? -Σε περίπτωση που το δικαστήριο βγάλει απόφαση υπέρ αλλά αυτός ο δρόμος περνάει μέσα από δασικό κομμάτι (ιδιωτικό), υπάρχει πρόβλημα και τι μπορεί να γίνει εκεί ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  4. Καταρχάς θα ήθελα να χαιρετίσω τους συμφορουμιτες αφού είναι πρώτη φορά που γράφω αν και αρκετές φορές έχω βρει λύσεις μέσα από αυτό. Έχω και εγώ το παραπάνω πρόβλημα .θα ήθελα και εγώ να βρω τρόπο να κάνω ένα εμφανές όμορφο ανθεκτικό μπετόν για να ρίξω στην αυλή μου. Έχω δει κάτι τέτοιο στον εξωτερικό χώρο κάποιου σπιτιού που έμοιαζε σαν μπετόν με άμμο θαλάσσης ,και κάποιο ακόμη στον εξωτερικό χώρο των goodies το οποίο μοιάζει με βοτσαλοπλακα αλλά είναι μονοκόμματο άρα έχει πέσει σαν μπετό. Γενικά υπάρχει κάτι τέτοιο που να είναι οικονομικό και κατάλληλο για γέμισμα ανάμεσα σε μαρμάρινα σιρίτια πχ? Μήπως ας πούμε μπορεί να γίνει κάποιο μπετόν με ψηφίδα το οποίο με ελαφρύ τρίψιμο να γίνεται ωραίο ? Αλλά τι πρόσθετα θα χρειαζόταν κάτι τέτοιο ?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.