Μετάβαση στο περιεχόμενο

papounos

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

papounos's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Γεια σε όλους, έχω αγοράσει ένα καινούργιο Laptop και θέλω να μεταφέρω τις μελέτες από τον παλαιό μου υπολογιστή. Είναι η πρώτη φορά που θέλω να το κάνω και είμαι λίγο άσχετος με τα Vista. Μήπως κάποιος μπορεί να με βοηθήσει; …HELP…..
  2. Πριν δυο χρόνια, τα ίδια έπαθα και εγώ όταν αγόρασα το Allplan 2006 + Geo. CD Demo δεν έδιναν εάν δεν έκανες κάποια υποχρεωτικά μαθήματα, εάν θυμάμαι καλά πλήρωσα 160 Eu για 8 ώρες , μετά αυτό το πόσο αφαιρέθηκε ολόκληρο από την τιμή αγοράς του προγράμματος ……αλλά βεβαία δεν το μετάνιωσα γιατί δεν χρειάστηκα να χάσω πολύ χρόνο να το μάθω μόνος μου
  3. Εγώ δουλεύω την έκδοση 2008 και έχω το Extension Geo, το οποίο πιστεύω είναι απαραίτητο για να ολοκληρώσεις το περιβάλλον χώρο γύρο από το Εικονικό Κτιρίου σου H τιμή του Extension Geo είναι 2.360 Eu – 590 Eu για το κάθε modules και περιέχει Digital Terrain Model (Ψηφιακό Μοντέλο Εδάφους) Δημιουργία ενός ψηφιακού τρισδιάστατου μοντέλο εδάφους, σημεία πλέγματος για την δημιουργία τριγώνων, εισαγωγή περιγραμμάτων, υπολογισμός κλίσεων, υπολογισμό εκσκαφών και επιχωματώσεων Πολεοδομικός σχεδιασμός Η εφαρμογή του πολεοδομικού σχεδιασμού περιέχει εργαλεία για όλα τα είδη των εργασιών στον τομέα της πολεοδομίας – από τη δημιουργία σχεδίων πόλεων και κτιρίων έως την συνολική εκτίμηση και ανάλυση μέσω επιγράφων και λιστών. Τοπογραφικό Εισαγωγή και εξαγωγή δεδομένων σημείων και γραμμών με τη χρησιμοποίηση προτύπων ή ελεύθερα καθορισμένων τύπων αρχείων Περιβάλλων χώρος Η εφαρμογή Landscaping, διαθέτει εξειδικευμένα εργαλεία για τη δημιουργία “έξυπνων” δένδρων ή φυτών. Ενημερωμένες λίστες από όλα αυτά μπορούν να παραχθούν κάθε στιγμή.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.