Μετάβαση στο περιεχόμενο

STELI

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Λάρισα

STELI's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. βασει του ΦΕΚ 372β του 2004 αρθρο2 παρ α2 αναφερει οτι αν δεν δημιουργείται επιφάνεια μεγαλύτερη των 8 τ.μ. ανα όροφο χωρισ να παραβιάζεται το περίγραμμα του κτιρίου μπορώ να τα παω με μικροπαραβάσεις στο ΣΧΩΠ .
  2. Χαιρεται συνάδελφοι , Εχω το εξής θέμα .Σε κτίριο κατοικημένο με άδεια τελικώς θεωρημένη το 2007διαπιστώθηκε ότι το τοπογραφικό διάγραμμα είναι αναληθές ,ήταν μεγαλύτερο του πραγματικού δηλαδή.Η πολεοδομική υπηρεσία θέλει να κάνει μερική ανάκληση της αδείας διότι υπάρχει υπέρβαση του συντελεστή δόμησης .Μπορώ να πάω με μικροπαραβάσεις για τα υπερβάλλοντα μέχρι οκτώ τετραγωνικα ανά όροφο ; Αν καταθέσω λοιπόν φάκελο για μικροπαραβάσεις αρθρο 9 παρ. 8 ν.1512/85 το τμήμα Αυθαιρέτων είναι υποχρεωμένο έρθει να μετρήσει και να κάνει έκθεση αυτοψίας αυθαιρέτου ή περιμένει να αποφανθεί το Σ.ΧΩ.Π. και έπειτα συντάσει ανευ ελέγχου τα πρόστιμα για τις μικροπαραβάσεις που πήγαν στο Σ.ΧΩ.Π.;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.