Μετάβαση στο περιεχόμενο

gpapad

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

gpapad's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ τους συναδέλφους που ενδιαφέρθηκαν και απάντησαν. Η πραγματικότητα είναι αυτή που αναφέρει ο Γιάννης, ότι μου ζητούνται από τον επιβλέποντα μηχανικό επιπλέον χρήματα και αυτό το λόγο ψάχνω. Είμαι σε επικοινωνία με το ΤΕΕ (σύμφωνα και με την καθοδήγηση του avgoust) και όποτε έχω κάτι επίσημο θα σας το μεταφέρω. Βέβαια, είναι καλοδεχούμενες όλες οι νέες απόψεις, από όποιον γνωρίζει κάτι σχετικό. Ευχαριστώ.
  2. Χαιρετίζω όλα τα μέλη του michanikos.gr. Παραθέτω τα παρακάτω δεδομένα έτσι ώστε να υποβάλλω ένα ερώτημα: 1. Η πρώτη οικοδομική άδεια μιας διώροφης κατοικίας είχε εκδοθεί το 1994. 2. Όλες οι αμοιβές για μελέτη και επίβλεψη του μηχανικού έχουν πληρωθεί πριν το 2000. 3. Οι τελευταίες εργασίες στο κτίριο έγιναν μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2009, και τώρα βρίσκεται στη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο της ΔΕΗ Και το ερώτημα είναι το εξής: Προβλέπεται από κάπου (πχ. ΤΕΕ, κλπ), η υποχρέωση του ιδιοκτήτη της οικοδομής για την πληρωμή επιπλέον ποσού για την επίβλεψη του έργου; (Λόγω του ηλεκτρονικού συστήματος υπολογισμού της κατώτατης αμοιβής των μηχανικών, που ισχύει από το 2007?) Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.