Μετάβαση στο περιεχόμενο

ascobest

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

ascobest's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Επιβεβαιώνεις τις παρατηρήσεις μου για την εσφαλμένη περιγραφή του θέματος αλλά και πάλι αναφέρεις ότι "απλά το 1989 μπηκε στο σχέδιο πόλεως. στον σχεδιασμό της πράξης σχεδίου το 1989 με την κατατμηση των οικοπεδων με το ανοιγμα νέων δρόμων ...". Αν πράγματι, το 1989 εγκρίθηκε το σχέδιο πόλης (ΠΜ) και συντάχθηκε στη συνέχεια η πράξη εφαρμογής (ΠΕ), μπορούσες τότε να καταθέσεις ενστάσεις στα στάδια εκπόνησης των μελετών αυτών. Ανεξάρτητα από τη διαδικασία αυτή, ο συντάκτης μελετητής της ΠΕ υποχρεούται να τακτοποιήσει όλα τα οικόπεδα που μένουν τυφλά από την ΠΜ. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Την εποχή που γινοταν η σύνταξη της μελετής δεν μας ενημέρωσε κανεις, οπότε δεν ξεραμε και δεν είχαμε την δυνατότητα να κάνουμε ενσταση! Τώρα που θέλουμε να βγάλουμε αδεια μας λενε απλώς το οικοπεδο σας ειναι τυφλό. μιλάμε για ενα οικόπεδο που υπάρχει ήδη κτίσμα και που έχει φτιαχτεί πριν το νέο σχέδιο πολεως. τι μου προτείνεις να κάνω? νεα μεμονομένη πραξη εφαρμογής ή προσφυγη με δικηγόρο?
  2. Η περιοχή ηταν οικισμός πολλα χρόνια πριν απο το 1980, πριν το 1923, απλά το 1989 μπηκε στο σχέδιο πόλεως. στον σχεδιασμό της πράξης σχεδίου το 1989 με την κατατμηση των οικοπεδων με το ανοιγμα νέων δρόμων ξαφνικά μας αφησαν το οικόπεδο τυφλο χωρις πρόσοψη σε δρόμο. δεν προκειται για λάθος της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου αυτό?
  3. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΕΑΝ ΕΝΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΙΜΟ ΤΟ 1980 ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΛΕΩΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΡΩΘΗΚΕ ΠΡΑΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΤΥΦΛΟ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΟΨΗ ΣΕ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΡΟΜΟ. ΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ? ΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΙΝΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.