Μετάβαση στο περιεχόμενο

tsoutis

Members
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

tsoutis's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Β' υπόγειο για γκαραζ εντος σχεδίου επιτρέπεται; Στον ΝΟΚ άρθρο 11 παρ.6 θ. γράφει: "Υπόγειοι όροφοι για τη εξυπηρέτηση χώρων στάθμευσης..." Από τη χρήση του πληθυντικού ορθά συμπεραίνω οτι επιτρέπεται Β υπόγειο γκαράζ; Ευχαριστώ.
  2. Ενδιαφέρον φαίνεται γιατί μπορεί να ενσωματωθεί στα φωτοβολταϊκά και ο υλιακός. Θα συνεννοηθώ μαζί τους. Πάντως αν κοίταξα καλά δεν έχουν αντιπροσωπεία στην Ελλάδα. Σε ευχαριστώ πολύ!
  3. Αξιότιμοι συνάδελφοι, σε μια μονόριχτη μπετονένια στέγη κατοικίας (δεν έχει κατασκευαστεί ακόμα) επρόκειτο να τοποθετηθούν φωτοβολταϊκά και το ερώτημα είναι αν μπορώ να αποφύγω την τοποθέτηση των κεραμιδιών. Στο σκυρόδεμα θα μπει ειδικό στεγανοποιητικό υλικό, έπειτα θα τοποθετηθεί άνωθεν θερμομόνωση, ασφαλτική μεμβράνη και οπλισμένη τσιμεντοκονία. Θα εκτιμούσα προβληματισμούς και συμβουλές.
  4. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Για τα κουφώματα - ρολά πρέπει να το τσεκάρω.
  5. Όχι δεν έχω κάνει μελέτη με κενακ. Αύριο θα μιλήσω με τον μηχανολόγο που μου τις φτιάχνει. Απλώς ήλπιζα σε μια γνώμη ακόμα. Ευχαριστώ για την προσπάθεια να με βοηθήσεις.
  6. Από πλευράς θερμομόνωσης λογικά υπερκαλύπτει. Από πλευράς κόστους είναι σίγουρα σχετικά ακριβή λύση. Υπάρχει κάποιο αρνητικό στην όλη κατασκευή; Αφορά στην κατασκευή μονοκατοικίας στην Πελοπόννησο.
  7. Αξιότιμοι συνάδελφοι, ήθελα να ζητήσω τη γνώμη σας για την εξής κατασκευή: Εξωτερική τοιχοποιία από δρομική οπτοπλινθοδομή πάχους 9 εκ. και εξωτερική θερμομόνωση διογκωμένης πολυστερίνης πάχους 10 εκ.. Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.