Μετάβαση στο περιεχόμενο

marigw

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Θα ήθελα να ξέρεις TheoTDM900 ότι το υπόγειο έχει άδεια στην οποία υπάρχουν τα παράθυρα. Επίσης το υπόγειο δεν χρησιμοποιείται ως κατοικία όπως ίσως υποθέτεις αλλά ως αποθήκη όπως αναφέρετε και στην άδεια. Άρα δεν έχω κάτι παράνομο. Απλά ήθελα να γνωρίζω τι ισχύει για τα παράθυρα μιας οικοδομής.
  2. Θα ήθελα να ξέρω αν έχει το δικαίωμα να το κάνει επειδή ο περιβάλλον χώρος του ανήκει και επειδή είναι υπόγειο και όχι κύρια κατοικία.
  3. Εχει γίνει οριζόντια σύσταση σε οκοδομή (αποτελείται απο ισόγειο και πρώτο όροφο)και έχω το ισόγειο και το υπόγειο καθως και μερος του οικοπέδου. Μερικά παράθυρα όμως του υπογείου μου βρίσκονται από τη μεριά του οικοπέδου του ιδιοκτήτη του πρώτου ορόφου. Πήγε λοιπόν και τα έκλεισε με ξύλα και άλλα αντικείμενα. Επιτρέπεται αυτό και αν όχι τι κάνω; Επιτρέπεται το κλείσιμο παραθύρων υπογείου οικοδομής;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.