Μετάβαση στο περιεχόμενο

antokyrm

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

antokyrm's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Συναδελφε δυστυχως ειμαι καινουργιος στην παρεα... εκανα αναζητηση αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο... μηπως εχεις υποψη σου σε πιο θέμα(τιτλο) εγινε αυτη η συζητηση παλαιοτερα... μηπως και σχηματισω πιο ολοκληρωμενη εικονα, ιδιαιτερα για τον χρονο δημιουργιας γηπεδου
  2. Ερωτηση προς συναδέλφους Έχω αναλάβει τοπογραφικο για γήπεδο 3στρ με πρόσωπο 15.σε κύρια κοινοτηκή οδό(πρόσωπο) και 35μ. σε αγροτικό δρόμο(πλάτη).Αυτό περιηλθε στον ιδιοκτητη βάση απόφασης Πρωτοδικείου το 1987(η οποία βασίστηκε σε μαρτυρίες οτι ο ιδιοκτητης κατεχει το γηπεδο ανω των 30 ετων).Ερωτήματα: 1)Ως ημερομηνία δημιουργιας του γηπεδου(για την χρήση των παρεκκλίσεων του αρθρου 1 του ΠΔ24/31.5.85-ΦΕΚ270Δ) θεωρω το 1987 ή 1957(30 χρόνια πριν)? 2)Ως πρόσωπο χρησιμοποιώ τα 15μ προς την κύρια κοινοτηκη οδό ή μπορω να επικαλλεστώ και τα 35μ προς τον αγροτικό?
  3. 1)Τα 500τ.μ. πουληθηκαν μετα απο συσταση καθετου ιδιοκτησιας(το οικοπεδο ειναι πλεον εξ'αδιαιρετου) 2)Οριο αρτιοτητας κατα κανονα 200τ.μ./πρόσωπο 10μ. 3)Όσον αφορα την ιδιωτικη οδο στο συμβολαιο αναφερεται απλά οτι το συγκεκριμενο τμήμα οπως φαινεται στο τοτε τοπογραφικο θα χρησιμοποιειται ως δρόμος από τους συνιδιοκτητες του οικοπεδου.
  4. Καλησπερα συναδελφοι! Εχω το εξης προβλημα και θελω τα φωτα εμπειροτερων...Μου ζητηθηκε τοπογραφικο για συσταση καθετου σε ενα οικοπεδο 1600τ.μ. εντος σχεδιου πολεως.Το οικοπεδο εχει προσωπο 25μ. και βαθος 65μ. και πριν 28χρονια πουληθηκε τμημα του(500τ.μ)στο "τυφλο"μερος του οικοπεδου χωρις προσωπο σε δρομο.Προκειμενου να χτισουν "ανοιχθηκε" ιδιωτικη οδος 8μ. Σημερα θελουν να πουλησουν αλλα 200τ.μ.τα οποία ομως εχουν προσωπο(12μ) στον ιδιωτικο δρομο. Υπαρχει προβλημα αρτιοτητας και οικοδομησιμοτητας του συγκεκριμενου τμηματος του οικοπεδου?Η δηλωση μου περι αρτιοτητας και οικοδομησιμοτητας πρεπει να αφορα το συγκεκριμενο τμημα(200μ) ή ολοκληρο το οικοπεδο(1600μ)? Ευχαριστω εκ των προτερων
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.